RAZMONTIRAO OPOZICIJU! Predsednik o "SKRIVANJU DOLASKA" Olene Zelenske: Nekima je dovoljno i nije važno što su nepismeni, dovoljno je da budu bezobrazni i da takve gluposti izgovaraju!

Autor:

Vesti

16.05.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijima u vlasništvu Dragana Šolaka ponestalo je ideja za napade na sopstvenu državu i predsednika iste, pa su sada smislili da je Aleksandar Vučić pokušao da "sakrije" Zelensku.

RAZMONTIRAO OPOZICIJU! Predsednik o  "SKRIVANJU DOLASKA" Olene Zelenske: Nekima je dovoljno i nije važno što su nepismeni, dovoljno je da budu bezobrazni i da takve gluposti izgovaraju!

Foto: Tanjug/AP,ATA Images

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas boravi u Kotoru, gde se održava samit lidera Zapadnog Balkana i Evropske unije.

Vučić je tim povodom govorio i o nedavnoj poseti Olene Zelenske, kao i napadima opozicije koji su ga optužili da je prikrivao njen dolazak.

Naime, Olena Zelenska, supruga predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, boravila je u dvodnevnoj poseti Srbiji. Sa njom je u delegaciji bio i ministar spoljnih poslova ove zemlje Dmitro Kuleba.

Međutim, medijima u vlasništvu Dragana Šolaka ponestalo je ideja za napade na sopstvenu državu i predsednika iste, pa su sada smislili da je Aleksandar Vučić pokušao da "sakrije" Zelensku.

- Pokušaj zvaničnika Srbije da što više prikriju posetu ukrajinske prve dame Olene Zelenske i šefa diplomatije Dmitra Kulebe predstavlja jasan signal da je Beograd pokušao da ne upada u oči Moskvi - zapažanje je Šolakove Nove.

- Pitanje oko dolaska ministra spoljnih poslova (Ukrajine), nikada ne kačimo zastave za ministre spoljnih poslova, mogli ste da primetite. Elementarni protokol bi neko morao da zna, kačimo za šefove država i Vlada.Ili velike samite, to znaju ljudi, ali nekima je dovoljno i nije važno što su nepismeni, dovoljno je da budu bezobrazni i da takve gluposti izgovaraju - rekao je predsednik Srbije. 

Kako je izgledalo "prikrivanje" Olene Zelenske

Dakle, da je u pitanju nonsens govori nekoliko javnih pojavljivanja prve dame Ukrajine, koje je u medijima propraćeno sa velikom pažnjom.

Obilazak Biblioteke grada Beograda u društvu supruge predsednika Srbije Tamare Vučić

U prisustvu suprugа predsednika Srbije i Ukrajine, u Rektoratu Univerziteta u Beogradu potpisan je sporazum o naučnoj, obrazovnoj i kulturnoj saradnji između beogradskog univerziteta i Narodnog univerziteta u Kijevu "Taras Ševčenko".

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić zajedno sa suprugom predsednika Ukrajine Olenom Zelenski obišla je Centar za mlade u Beogradu (CEZAM)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je prvu damu Ukrajine Olenu Zelensku, u ponedeljak 13. maja 2024.godine u 16.00 časova. Sastanak je bio u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

"Skrivanje" Kulebe

Takođe, ista je situacija i kada je u pitanju skrivanje najvažnijeg čoveka ukrajisnke diplomatije.

Sastanak premijera Miloša Vučevića sa Dmitrom Kulebom
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sastala se sa Dmitrom Kulebom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je s ministrom spoljnih poslova Ukrajine Dmitrom Kulebom o unapređenju bilateralnih odnosa, kao i o evropskom putu dveju zemalja

Vučić o poseti Zelenske i Kulebe

I povrh svega, "prikrivanje", kako to Nova zove, objavljeno je u gotovo svim medijima, ali i na Instagram profilu predsednika Vučića koji u ovom trenutku prati 211 hiljada pratilaca širom celog sveta.

- A šta vi u stvari hoćete od mene? Od svog predsednika? Šta u stvari želite od mene? Da ne razgovaram sa zemljom od 40 miliona stanovnika, koja nikad ništa nažao Srbiji nije uradila, koja nije priznala Kosovo. A pritom imam zadatak i obavezu koju ste mi vi dali. Da ih molim da ne budu na drugoj strani povodom Saveta Evrope u Strazburu ili gde god. I da ne budu protiv nas i u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija - rekao je Vučić o ovoj poseti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (17)

Loading
Rade

16.05.2024 14:42

U ovih nedelju dana opozicija je uspela da pokaže ono najgore što je krila, a krila je mnogo toga. Od predaje listi do posete žene ukrajinskog predsednika gde su pokušali da naprave priču da neko sakriva tu posetu. Kompletni idioti.

Mila

16.05.2024 14:49

Sirenje mrznje u Solakovim medijima je svakodnevno i niko vise necita njihov tiraz

Volodimir

16.05.2024 14:55

На крају ће испасти да је и ЕУ и Колебу два дана држао у шпајзу о лебу и води, док то нису опазили истинољубиви медији…

Maja

16.05.2024 15:02

Tajkunski mediji i opozicija ništa drugo i ne znaju sem da napadaju rođenu državu i Vučića.