STIŽU OGROMNE PARE U LONDON: Rajs NAPUŠTA Vest Hem - nova destinacija poznata?

Autor:

Sport

09.05.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će ovako dobro igrati i u novom okruženju?

STIŽU OGROMNE PARE U LONDON: Rajs NAPUŠTA Vest Hem - nova destinacija poznata?

Foto: Tanjug/AP

Deklan Rajs

Fudbaler Vest Hema i engleski reprezentativac Deklan Rajs dobio je dozvolu čelnika londonskog kluba da na kraju sezone promeni sredinu, ali uz obeštećenje od 115 miliona evra, prenose britanski mediji.

Dejli mejl navodi da je Rajs jedan od najboljih defanzivnih veznih fudbalera na svetu. Za engleskog reprezentativca zainteresovani su brojni klubovi Premijer lige, a on je trenutno najbliži prelasku u Arsenal.

Rajs (24) ima ugovor sa Vest Hemom do 30. juna naredne godine, a njegova neskrivena ambicija je da što pre zaigra u Ligi šampiona. Rukovodstvo "čekićara" smatra da je odlazak engleskog reprezentativca na kraju sezone neizbežan, pošto će Rajs ući uskoro u poslednju godinu ugovora sa Vest Hemom, koji na kraju može da ostane i bez obeštećenja.

Foto: Tanjug/AP

Deklan Rajs i Bruno Fernandeš

Rajs je ponikao u Čelsiju, a u Vest Hem je stigao 2017. On je za "čekićare" odigrao 239 utakmica i postigao je 14 golova. Rajs je prošao sve omladinske selekcije Republike Irske, a za prvi tim ove zemlje je odigrao i tri utakmice. Fudbaler Vest Hema je 2019. odlučio da igra za reprezentaciju Engleske, a za selekciju "gordog albiona" nastupio je na 41. meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading