OSTAJE ILI ODLAZI IZ REALA? Poznata sudbina Luke Modrića!

Autor:

Sport

09.05.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema para za koje bi se Modrić prodao, odbio arapsku ponudu.

OSTAJE ILI ODLAZI IZ REALA? Poznata sudbina Luke Modrića!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Reala Luka Modrić

Luka Modrić juri rekord Ferenca Puškaša! On je sa 39 godina najstariji fudbaler koji je ikada nastupio za Real Madrid, a Modrić će preći 38. godinu kada mu se završi novi ugovor koji se sprema da potpiše!

Odbio je 40.000.000 evra godišnje iz Saudijske Arabije jer kako navodi Fabricio Romano želi da završi karijeru u Real Madridu. Doduše ni ovako nije loše prošao jer će dobijati 22.000.000 evra po sezoni i biće treći najplaćeniji u timu. Zanimljivo je da je drugi Karim Benzema sa 24.000.000, a ubedljivo prvi sa preko 30.000.000 Eden Azar koga nikako ne mogu da oteraju iz kluba. 

U septembru će Modrić napuniti 38 godina, a tada će tek početi nova sezona u kojoj će ponovo Real biti predvođen sjajnim Hrvatom. On je 2012. godine stigao iz Totenhema za 35.000.000 evra što se sada čini kao prava sića za igrača koji je za klub odigrao 480 utakmica, postigao 37 golova, asistirao za 77 i osvojio je čak pet titula u Ligi šampiona. 

Sada će zajedno sa svojom ekipom probati da eliminiše zahuktali Mančester siti u borbi za mesto u finalu Lige šampiona, a kako je krenuo, možda zaista prestine Ferenca Puškaša!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading