HAOS U PARIZU! Navijači BESNI: Došli Nejmaru ISPRED KUĆE, pa ŽESTOKO UDARILI po Mesiju!

Autor:

Sport

04.05.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je reagovao istog trenutka.

HAOS U PARIZU! Navijači BESNI: Došli Nejmaru ISPRED KUĆE, pa ŽESTOKO UDARILI po Mesiju!

Foto: Tanjug/AP

U Parizu se nastavlja ludilo.

Navijači PSŽ-a žestoko su protestovali i traže da Lionel Mesi i Nejmar napuste klub. Žestoko su protestovali i izneli svoj stav protiv najvećih zvezda. Prvo su to učinili ispred glavnog predstavništva kluba, pa su onda išli i do kuće Brazilca i tamo imali jasnu poruku za njega.

Prvo su se žalili na Argentinca.

- Umorni smo od plaćenika, moraramo da otpustimo Mesija - vikali su navijači, uz transparente kojima su iskazali protest.

Odatle su se uputili do kuće u kojoj živi Nejmar i tamo su mu vikali "Izađi napolje" - što se na kraju nije dogodilo.

 

 

I ove sezone PSŽ je ostao bez šanse da se bori za pehar Lige šampiona, uložen su ogromna sredstva u to, ali je pehar ponovo ostao samo san. Da stvari budu gore za klub, došlo je do sukoba na relaciji PSŽ/Mesi. Lionel je bez dozvole kluba otputovao sa porodicom u Saudijsku Arabiju, dobio je kaznu za to, a posle toga je argentinski fudbaler saopštio da će napustiti klub na kraju sezone.

 

 

 - PSŽ osuđuje svaki tip uvreda prema grupi ili individualcu, nema nikakvog opravdanja za ovakvo sramotno ponašanje. Naši igrači i menadžment imaju punu podršku posle ovakvih sramnih poteza -  navodi se u saopštenju "svetaca".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading