ZA ANALE! Može centrala da pogreši jednom... Dobio DVA ŽUTA, ali NIJE ISKLJUČEN! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

27.04.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija koja se i dan danas prepričava.

ZA ANALE! Može centrala da pogreši jednom... Dobio DVA ŽUTA, ali NIJE ISKLJUČEN! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tobijas Štiler na meču Bajer Leverkuzen - Bajern Minhen

Mnogim zanimljivim scenama prisustvovali smo kroz istoriju fudbala, ali je ona od pre malo više od mesec dana, na utakmici između Bajera iz Leverkuzena i minhenskog Bajerna ostala upisana u anale.

Centralna figura bio je Nemac Tobijas Štiler i to zbog dve nesvakidašnje greške, ali i hrabrosti da ih prizna.

 

U meču 25. kola Bundeslige u kom je Bajer iz Leverkuzena 19. marta savladao minhenski Bajern sa 2:1 posle velikog preokreta, Štiler je dva puta dao žuti karton igraču domaćih Aminu Adliju zbog simuliranja, ali on nije isključen. Kako je ovo moguće?

Naime, u oba navrata Štiler je posle gledanja VAR-a promenio odluku, te poništio žuti karton, a dosudio penal za domaće i Leverkuzen je upravo iz tih jedanaesteraca uspeo da stigne do preokreta i veoma važna tri boda u velikom derbiju.

 

 

Bio je ovo prvi slučaj ove sezone da je Bajern izgubio prednost pošto je vodio, a snimak je postao viralan, te je i dan danas jedan od onih koji svima izmame osmeh na lice.

Inače, Tobijas Štiler važi za jednog od najboljih nemačkih sudija i ove sezone delio je pravdu na 13 utakmica Bundeslige, tri Lige šampiona i dve Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading