SKANDAL NA ČAIRU! Izbila TUČA po završetku utakmice Radnički - Mladost!

Autor:

Sport

22.04.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost Gat je slavila u Nišu protiv Radničkog sa 1:0, ali je duel ovih rivala imao i "treće poluvreme".

SKANDAL NA ČAIRU! Izbila TUČA po završetku utakmice Radnički - Mladost!

Foto: Starsport

Posle završetka utakmice, kada su treneri završili razgovore sa kolegama iz suprotnog tabora, usledila je velika gužve u restriktivnom prostoru stadiona "Čair".

Nastao je verbalni okršaj i svađa između Vidaka Bratića, pomoćnika Nenada Lalatovića, sa sportskim direktorom Radničkog Aleksandrom Jovanovićem.

O čemu se zapravo radi? Bratić je udario Jovanovića, a u žestok obračun se uključila još nekolicina pristunih koji su se tu zatekli, prenosi "Sportski žurnal".

Policija je uzela izjave od prisutnih, i od aktera tuče, nakon čega će biti podneto više krivičnih prijava.

Foto: Starsport

 

Ni na konferenciji nije prošlo "mirno", kada je trener Novosađana izjavio da ga je Dragan Šarac "ujeo za srce".

- Mislim da smo zasluženo pobedili. Odigrali smo taktični perfektnu utakmicu. Ja sam potpuno izmenio postavku, jer sam znao da me Dragan Šarac odlično poznaje. Ja njega nisam poznavao kao šefa stručnog štaba, ali jesam kao mog dugogodišnjeg pomoćnika, kao brata, člana porodice. Za srce me je ujeo, ali ja i dalje njemu želim sve najbolje. Što želim sebi, želim i njemu, što želim mojoj ćerki, želim i njegovoj, ali smatram da nije smeo ovo da uradi, da je morao da ode sa mnom - rekao je Nenad Lalatović, na šta je Šarac ustao i prokomentarisao:

- Ja ću da odem, ti završi, pa ću da se vratim. Ne želim više da slušam kako pričaš o mojoj porodici - prilično ljutim tonom se obratio Dragan Šarac, ali mu je trener Mladosti uzvratio:

- Zemljače, da si pravi trener, dao bi ostavku posle četiri poraza! Eto, ne može da istrpi kritiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading