KAŽNJEN! Novi fudbaler Zvezde PRECRTAN! Za njega NEMA mesta u timu!

Autor:

Sport

13.03.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je već kaparisala napadača Slavije Pitera Olajniku i vezistu Kopenhagena Marka Stamenića, koji će na leto zadužiti crveno-belu opremu.

KAŽNJEN! Novi fudbaler Zvezde PRECRTAN! Za njega NEMA mesta u timu!

Foto: Republika

Delije protiv Monaka

Uprava Danaca činila je sve da ubedi Stamenića u produženje ugovora. Kako se to, međutim, nije dogodilo, vezista sa Novog Zelanda je izgubio poverenje stručnog štaba.

Naime, na četiri utakmice u nastavku sezone Marko je upisao samo sedam minuta, što je znak da će u drugom delu sezone "odrađivati posao" do kraja.

Igrati više sigurno neće, pošto su se Lavovi odlučili da šansu ukažu fudbalerima sa dugoročnim ugovorima, od kojih mogu da profitiraju.

Iako je bio standardan prvotimac u jesenjem ciklusu, Marko Stamenić je u dosadašnja četiri duela prolećne sezone odigrao samo sedam minuta. Trener Jakob Nestrup ga je poslao na teren na prolećnoj premijeri protiv Silkeborga u finišu utakmice, kada je pobednik već bio odlučen.

Foto: Tanjug/AP

Stamenić (levo) u duelu sa Džekom Grilišem

Sledeća dva susreta protiv Alborga i Odensea odgledao je sa klupe za rezervne igrače, dok u okršaju sa Hornsensom poslednjeg vikenda nije ni bio u zapisniku, što govori da je "precrtan" od strane Nestrupa.

Nasuprot Marku, drugo Zvezdino kaparisano pojačanje Piter Olajinka nastavlja da nemilosrdno trese mreže u češkoj eliti. Robusni napadač je već postigao 15 golova i u top formi će stići na letnje pripreme crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading