NEVEROVATAN OSEĆAJ: Bukari se "naoštrio" za Partizan!

Autor:

Sport

27.02.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Utakmica koja je pred nama je izuzetno važna i zbog rođendana kluba, koji ćemo verujem obeležiti u sjajnoj atmosferi i raspoloženju dan nakon odigranog meča."

NEVEROVATAN OSEĆAJ: Bukari se "naoštrio" za Partizan!

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari rekao je da je njegova ekipa trenutno u dobroj formi, formi koja je neophodna za trijumf u predstojećem "večitom derbiju" protiv Partizana (petak 19.00).

- Odmah po završetku utakmice u Ivanjici smo počeli sa pripremama za večiti derbi. U dobroj smo formi, koja je neophodna za trijumf u duelu, kao što je meč protiv najvećeg rivala - rekao je Bukari za klupski sajt, a zatim nastavio:

- Maksimalno smo oprezni, svesni smo koliko je derbi važan za naše navijače. Uverio sam se u to na prethodnoj utakmici. Kad sam postigao gol usledila je erupcija oduševljenja, bio je to neverovatan osećaj.

Reprezentativac Gane i njegovi saigrači daće sve od sebe da ponovo obraduju navijače.

- Utakmica koja je pred nama je izuzetno važna i zbog rođendana kluba, koji ćemo verujem obeležiti u sjajnoj atmosferi i raspoloženju dan nakon odigranog meča… Imaćemo dodatni motiv da se protiv "večitog rivala izborimo za dobar rezultat i obradujemo armiju naših navijača - naveo je Bukari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading