SUROVA PROZIVKA: Kapiten Zvezde podigao prašinu na društvenim mrežama! "Je l’ sada bilo sve regularno"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.04.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragović izazvao buru na društvenim mrežama.

SUROVA PROZIVKA: Kapiten Zvezde podigao prašinu na društvenim mrežama! "Je l’ sada bilo sve regularno"!

Foto: Starsport

Nakon prvenstvenog duela koji je odigran prethodne subote i trijumfa Crvene zvezde rezultatom 3:2, crveno-beli su još jednom savladali Večitog rivala, ovoga puta u okviru Kupa Srbije, a duel na beogradskoj Marakani okončan je rezultatom 2:0.

Prvenstvena svetskovina srpskog klupskog fudbala ostala je u senci velikog nezadovoljstva ljudi iz Humske ulice koji su čak pretili i bojkotom kup meča, "ispaljivali su otrovne strelice" ka Fudbalskom savezu Srbije i sudijskoj organizaciji i prethodnih dana u javnosti se o navedenom mnogo više govorilo i sam meč je ostao u senci svega iznetog.

Na kraju, osim petominutnog "protesta" pred sam početak meča i jednim ispucavanjem lopte van granica terena, kup duel Večitih rivala protekao je u sportskom odmeravanju snaga u kojem je Crvena zvezda pokazala da je u ovom momentu ipak kvalitetniji rival.

Međutim, nakon obezbeđenog plasmana u finale ovosezonskog najmasovnijeg srpskog klupskog takmičenja, kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović, revoltiran svim onim što je prethodilo duelu, po okončanju meča objavom na društvenim mrežama, izazvao je pravu buru.

- Šta kažu geometri, VAR stručnjaci, sportski radnici, Evropski sud za ljudska prava u Strazburu, Žene u crnom i ostale nevladine organizacije, je l’ sada bilo sve regularno, zna li se šta?

Foto: Instagram.com/printscreen

 

 

Dragovićeva objava izazvala je brojne reakcije među navijačima, ali i široj javnosti. Mnogi su komentarisali ovaj potez fudbalera, izražavajući svoje mišljenje o njegovom postupku.

Navedenu objavu Dragović je ubrzo uklonio sa svog profila, ali s obzirom na veliku pažnju koju je ova objava privukla, možemo očekivati da će ova tema i dalje biti predmet interesovanja javnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading