NIJE SVE U NOVCU: Marselo ODUVAO Ronalda, Brazilac se vraća na mesto uspeha!

Autor:

Sport

24.02.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana pominjala se mogućnost da se nekad trofejni bek Real Madrida pridruži bivšem saigraču Kristijanu Ronaldu u Al Nasru.

NIJE SVE U NOVCU: Marselo ODUVAO Ronalda, Brazilac se vraća na mesto uspeha!

Foto: Tanjug/AP

Marselo sa trofejem Lige šampiona

Nakon raskida ugovora sa Olimpijakosom legendarni brazilski levi bek Marselo vratio se kući i potpisao za Fluminense.

 

 

Brazilac je u Fluminenseu i započeo karijeru davne 2005., a sada je sa 34 godine ponovo tu gde namerava i da okači kopačke o klin. Poslednji period proveden u Olimpijakosu želeće što pre da zaboravi. Odigrao je samo pet mečeva u šampionatu Grčke iako je stigao kao velika zvezda iz Real Madrida.

Sa kraljevskim klubom je od 2007. do 2022. osvojio čak 24 trofeja, među kojima su šest titula LaLige, pet Liga šampiona i četiri titule klupskog prvaka sveta. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 58 utakmica i postigao šest golova.

Prethodnih dana pominjala se mogućnost da se nekad trofejni bek Real Madrida pridruži bivšem saigraču Kristijanu Ronaldu, ali španski mediji pišu da Marselo nikad ozbiljno nije razmišljao o Saudijskoj Arabiji. Njegova želja od prvog dana bila je povratak u Brazil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading