I RADNIČKI BI KAO ŠERIF: Kragujevčani veruju u podvig protiv Parizana! (FOTO)

Autor:

Sport

24.02.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra vest za trenera Joksimovića je što će u konkurenciji za tim ponovo biti kapiten Miloš Vidović i oporavljeni Damjan Krajišnik.

I RADNIČKI BI KAO ŠERIF: Kragujevčani veruju u podvig protiv Parizana! (FOTO)

Foto: Starsport

Nakon ne baš sjajnog starta prolećne polusezone i samog jednog osvojenog boda u prethodna tri kola, kragujevački Radnički očekuje serija teških utakmica sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Prvi, ujedno i najteži izazov za Šumadince predstavlja gostovanje vicešampionu Srbije Partizanu, u utakmici 23. kola Superlige (nedelja 16.30).

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog

Trener kluba sa Čika Dače, Dejan Joksimović, izneo je svoja očekivanje pred duel sa crno-belima.

- Partizan je jedan veliki klub, koji trenutno prolazi kroz period krize igre i rezultata. Međutim, to ne sme da nas zavara, posebno jer imaju veliki broj igrača izraženog individualnog kvaliteta koji jednim potezom mogu da odluče utakmicu. Što se nas tiče, igre koje smo prikazali u prethodna tri kola daju nam za pravo da budemo optimisti i ja iskreno verujem da ćemo i ovoga puta biti konkurentni ekipi Partizana, kao što je to bio slučaj u jesenjem duelu na Čika Dači - jasan je strateg Kragujevčana.

Dobra vest za trenera Joksimovića je što će u konkurenciji za tim ponovo biti kapiten Miloš Vidović i oporavljeni Damjan Krajišnik, dok sa druge strane veliki hendikep predstavlja odsustvo stamenog štopera Filipa Ivanovića, koji je na prethodnoj utakmici protiv Javora Matisa zaradio crveni karton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading