Džekpotovi kao na traci, a turniri ne prestaju

Autor:

Sport

15.02.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo u MerkurXtipu!

Džekpotovi kao na traci, a turniri ne prestaju

Foto: MerkurXtip

Promo

Iako možda nije konvencionalno, počećemo tekst sa jednim šokantnim podatkom, u MerkurXtipu je prošle godine palo preko 50.000 džekpotova! Kako je krenula 2023. godina, čini se da će taj broj ove godine biti premašen, pa jedino što možemo jeste da preporučimo da okušate sreću u MerkurXtipu, jer čini se da je kod njih sreća nepresušna.

Svako, kome su igre na sreću ili slot igre izbor zabave, imaće samo reči hvale za ovu kompaniju koja se trudi da svakog dana svojim igračima priredi nešto neočekivano, pa smo svedoci da kampanje i akcije ne prestaju i samo ćemo reći, a saznali smo iz dobro obaveštenih izvora, da se sprema nešto veliko!

Kada pričamo o slot igrama, u MerkurXtipu su trenutno aktivna dva slot turnira. Najpre je to „Synot nedelja“ koja traje do nedelje 19. februara, a nosi nagradni fond od 150.000 dinara. Tu je i čuveni Pragmatic play „Prize drop“ promocija koja će mnogima ulepšati predstojeće vikende do kraja ovog meseca. Već 17. i 18, a kasnije i 24. i 25. februara, vas očekuju dve faze turnira i svaka od njih ima nagradni fond od 75.000 dinara, a u promociji učestvuju sve Pragmatic igre.

Republika

Ovom prilikom ćemo najaviti i veliki Fazi turnir čiji početak je zakazan za 20. februar i trajaće do 5. marta, a nagradni fond je sjajnih 500.000 dinara. O svemu ovome ćete uskoro moći da se informišete na promo strani na sajtu www.merkurxtip.rs, a naše je samo da podelimo s vama informaciju, dok je na vama da se angažujete i dođete do dela kolača vrednog pola miliona dinara.

Takođe, ne smemo da zaboravimo ni one ljubitelje virtualnih igara koje lagano, ali sigurno zauzimaju svoje mesto u našoj svakodnevici. Kada je u pitanju Aviator, predstojeća dva vikenda do kraja meseca biće ispraćena kišom freebet-a. Dakle, petak, subota i nedelja, svakog dana će padati kiša freebet-ova u vrednosti od 10.000 dinara, a treba samo da budete dovoljno uporni da vas zapljusnu kapi dobitka.

Ono na šta je MerkurXtip veoma ponosan, a tiče se virtuala, je Xtip Balloon, posebno napravljeni virtual koji se do sada pokazao kao srećan za sve one koji su ga probali. Istini za volju, malo šta može da se poredi sa iskustvom letenja balonom u Kapadokiji, ali ovo je nešto najbliže tome. Ako do sada niste, kad budete probali, odmah će vam biti jasan koncept virtuala i shvatićete kakve mogućnosti nosi, a pored zagarantovane zabave i nagradnog fonda od 100.000 RSD za turnir koji traje do 19. februara, procenat mogućnosti za dobitak u svakom letu je veoma veliki. Zato poletite Xtip Balloon-om i shvatićete o čemu pričamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading