STIGAO POZIV SA MARAKANE: Dušan Tadić u Crvenoj zvezdi?

Autor:

Sport

19.01.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav bi to transfer bio.

STIGAO POZIV SA MARAKANE: Dušan Tadić u Crvenoj zvezdi?

Foto: Profimedia/Ilustracija

Defanzivac Crvene zvezde, Radovan Pankov, pozvao je Dušana Tadića da završi karijeru u šampionu Srbije, iako je kapiten Ajaksa veliki navijač Vojvodine.

Naime, štoper kluba sa Marakne odgovarao je na pitanja navijača tokom priprema u Antaliji, a upitan je ko mu je omiljeni reprezentativac Srbije. Teško mu je bilo da izdvoji samo jednog, ali je na kraju odabrao Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića.

- Moram da kažem, dvojica su mi omiljeni u reprezentaciji Srbije - Mitrović i Tadić. Tadić je vrhunski profesionalac, igra za vrhunski klub, kapiten, stvarno kapa dole - obožavam da ga gledam kako igra! Iako znam da je Tadić veliki "vojvodinaš", pozivam ga da dođe u Zvezdu da završi karijeru kod nas - kroz smeh je rekao Pankov, a zatim se osvrnuo na popularnog Mitrogola:

- Znam za Mitra da je to nemoguće ha-ha! Sada ima 28 godina i oborio je sve rekorde u dresu Srbije, moramo da budemo objektivni - nismo mi Nemačka ili Engleska - da je igrao za njih dao bi već sto. Stvarno mu skidam kapu zbog toga, krivo nam je zbog Svetskog prvenstva, ali tako se namestilo i idemo dalje - zaključio je Radovan Pankov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Kad ce Ciganima STADION

19.01.2023 12:53

CIGO TADIC JE PARTIZANOVAC. PITAJ GA !

Boki

19.01.2023 19:29

@Kad ce Ciganima STADION - SVI SU VAŠI NAVIJAČI : JOKIĆ, TADIĆ, PETRUŠEV, itd BLAGO VAMA 🏐