STANKOVIĆ MERKA ZVEZDINO DETE: Srbin meta BROJ 1 Sampdorije i Mistera (FOTO)

Autor:

Sport

11.01.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harizmatičnom treneru i njegovoj ekipi predstoji grčevita borba za opstanak.

STANKOVIĆ MERKA ZVEZDINO DETE: Srbin meta BROJ 1 Sampdorije i Mistera (FOTO)

Foto: Profimedia

Dejan Stanković na sve načine pokušava da pojača svoju Sampdoriju u borbi za goli život u Seriji A. Cilj mu je bio da rupu u odbrani popuni Aleksandar Dragovića, ali je Crvena zvezda bila jasna i poručila “ne”. Umesto reprezentativca Austrije stigao je Bram Nojtink.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Srpski trener sada traži pojačanje u napadu i opet mu je meta Srbin. Kako javljaju mediji sa Apenina, želja Dejana Stankovića je mladi napadač Milana Marko Lazetić. Omladinski reprezentativac Srbije je posle povreda Ante Rebića i Divoka Origija stigao do prvog tima “rosonera”, ali ne dobija šansu. Uglavnom sedi na klupi.

Republika

Foto: printscreen/Arena sport

Marko Lazetić

Marko Lazetić je u eri Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi prodat Milanu. Transfer je bio vredan 5,5 miliona evra. Ipak, mladi napadač nije bio često na terenu kod popularnog Mistera u timu. U sezoni u kojoj je napustio Beograd odigrao je 14 utakmica, uglavnom je ulazio sa klupe i upisao je 447 minuta. Samo 20 minuta je proveo na terenu u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading