MRKELA ŽALI: Nismo smeli to da propustimo!

Autor:

Sport

27.10.2022

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio zadovoljstvo.

MRKELA ŽALI: Nismo smeli to da propustimo!

Foto: Stefan Abramović

Mitar Mrkela

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela bio je prezadovoljan posle pobede njegovog tima nad Trabzonsporom od 2:1.

Od početka sam pričao da je ovo izjednačena grupa, tu su četiri ekipe koje svaka svaku može da pobedi. Ispostavilo se to kao tačno, do poslednjeg kola će se igrati neizvesn završnica. Idemo u MOnte Karlo da odigramo jednu dobru utakmicu i da pokušamo da obezbedimo evropsko proleće.

On žali zbog toga što je Crvena zvezda propustila da stigne do bodova protiv Monaka i Ferencvaroša.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić u prodoru

- Nismo zaslužili da izgubimo od Monaka u Beogradu, kao i u Budimpešti. Jedina utakmica koju smo loše odigrali je protiv Trabzona u Trabzonu. Pričali bismo verovatno danas neke drugačije priče da je bar protiv Monaka bilo nerešeno ili u Budimpešti, ali to je fudbal. Meni jee bitno da igramo dobar fudbal, da pokazujemo da možemo protiv dobrih ekipa da se predstavimo u pravom svetlu i tako ćemo otići i u Monako.

Pohvalio je igru crveno-belih protiv Trabzonspora.

- Danas smo bili dosta dobri, iskoristili smo sve naše potencijale i kvalitete. Mislim da smo u većem delu utakmice dobro zatvorili snagu koju ima Trabzon, a oni zaista imaju jako dobar i skup tim. Naši igrači su odigrali dobru utakmicu, čestitam im na tome, čestitam i stručnom štabu na dobro pripremljenoj utakmici i navijačima koji su po ko zna koji put bili fenomenalni.

Mrkelu ne zanimaju kalkulacije koje su bile pre, a koje postoje i posle, ovog kola.

- Ne znam, nisam razmišljao šta bi tu bilo bolje. Idemo u Monako da odradimo ono što treba da se uradi, ne bavimo se drugima - zaključio je sportski direktor Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading