Liverpul se oprostio od titule!

Autor:

Sport

10.10.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani za klub sa Enfilda!

Liverpul se oprostio od titule!

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Menadžer Liverpula Jirgen Klop istakao je da su se "redsi" oprostili od titule u Premijer ligi nakon poraza u nedelju od Arsenala - 3:2.

- Da li smo ispali iz trke za titulu? Da, svakako. Više nije zanimljivo. Jedino ako se dogodi neko čudo u sledećih nekoliko meseci, pa svi počnu da gube, a mi da pobeđujemo. To je prva stvar. Možemo da razgovaramo i o tome, ali stvarno nije naš problem. Moramo da nađemo način da imamo kontinuitet dobrih igara, a to se još nije dogodilo.

- U situaciji kao što je naša uvek je teško, sad je bio Arsenal, pa ide Rendžers i onda igramo sa Mančester sitijem. Je li to savršen protivnik za povratak samopuzdanja? Verovatno nije. U ovoj situaciji možete samo da postavljate pitanja, ali ne mogu na mnogo toga da odgovorim. Ako pobeđujete, ima pet miliona stvari o kojim može da se priča. On je sjajan, sve je super, golovi su vanserijski. Sa gubljenjem je uvek isto, razgovori su pomalo gorki. Ne mogu to da promenim, a i nisam zainteresovan, da budem iskren. Ipak, nešto što gradite rukom, a rušite zadnjicom...To ne pomaže, a mi smo to uradili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading