Grobari na nogama: Partizan blizu ofanzivca CRVENO-BELIH!

Autor:

Sport

18.07.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užičanin bi uskoro mogao da zaduži crno-beli dres.

Grobari na nogama: Partizan blizu ofanzivca CRVENO-BELIH!

Foto: Starsport

Nedavno je osvanula informacija da je Partizan zainteresovan da što pre dovede Nikolu Čumića (23), krilnog veziste Olimpijakosa u letnjem prelaznom roku.

Prvi problem za crno-bele je otklonjen pošto prvak Grčke ne računa na Srbina uoči starta kvalifikacija za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Čumić (desno)

Naime, velikan iz Atine poslao je UEFA spisak fudbalera koji će biti na raspolaganju treneru Pedru Martinsu za drugo kolo kvalifikacija protiv izraelskog Makabija iz Haife, a na pomenutoj listi nema našeg asa.

Druga prepreka u potencijalnom dolasku Užičanina u Humsku je želja crveno-belih da pokriju bar nešto od 500.000 evra, koliko su nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije platili niškom Radničkom.

Republika

Foto: Starsport

Doneo odluku - Pedro Martins

Istina, Nikola se za minute u prethodne dve sezone borio u španskom Sportingu iz Hihona i švajcarskom Lucernu na pozajmicama, a ima još dve godine ugovora sa klubom sa stadiona "Jorgos Karaiskakis" i zbog toga do određeneog obeštećenja mora doći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading