GARDISTI PONOVO NA OKUPU: Njihovo prisustvo nije prošlo neopaženo – znali su da proslave novi trofej! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gardisti ponovo na „Marakani“.

GARDISTI PONOVO NA OKUPU: Njihovo prisustvo nije prošlo neopaženo – znali su da proslave novi trofej! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ne tako davno, Vujadin Savić, Nemanja Radonjić, Fiip Stojković i Marko Gobeljić predstavljali su udarnu snagu crveno-belog fudbalskog kolektiva.

U godinama za nama, jedan po jedan su napuštali Ljutice Bogdana, odlazili u inostranstvo, ali je ljubav prema Crvenoj zvezdi ostala.

Tokom finalnog susreta Kupa Srbije protiv Večitog rivala Partizana, na terenu se u finišu susreta pojavio poslednji član navedene grupe Marko Gobeljić, koji je prema svim saznanjima zabeležio svoj poslednji nastup u omiljenom klubu i već tokom leta će potražiti sreću u inostranstvu.

Da ne zaboravljaju omiljeni klub, „Gardisti“ su pokazali  i tokom finalnog meča. Sa mnogo emocija pratili su duel crveno i crno-belih podno severne tribine stadiona „Rajko Mitić“, a umeli su i da proslave pobedonosni pogodak Aleksandra Kataija kojim je još jedan trofej stigao u prebogate tribine stadiona „Rajko Mitić“.

Vujadin Savić, Nemanja Radonjić i Filip Stojković sa velikim oduševljenjem ispratili su dešavanja u 73. minutu kada je Katai po drugi put matirao Stevanovića i i ispostaviće se, postigao pobedonosni pogodak.

 

 

Reakciju „Gardista“ zabeležila je kamera „Zvezda kidsa“.

Kada je reč o članovima Zvezdinih „Gardista“, Vujadin Savić je trenutno član kiparskog APOEL-a, Filip Stojković nastupa za bečki Rapid, dok Nemanja Radonjić kao pozajmljeni igrač, prethodnu sezonu je proveo u redovima lisabonske Benfike.

Pored navedene trojice nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde, susretu je prisustvovao i nekadašnji napadač Aleksandar Pešić koji se ponovo pominje kao potencijalno pojačanje crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading