ZVEZDA ČASTI SVOJE NAVIJAČE: Besplatno na Kolubaru ko je bio na Rendžersu!

Autor:

Sport

18.03.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju za prvenstveni meč između Crvene zvezde i Kolubare (18:30) Crvena Zvezda je odlučila da nagradi sve navijače koji su bodrili naš tim u osmini finala Lige Evrope protiv Glazgov Rendžersa besplatnim ulazom bez prezentacije karte sa utakmice Lige Evrope.

ZVEZDA ČASTI SVOJE NAVIJAČE: Besplatno na Kolubaru ko je bio na Rendžersu!

Foto: Starsport

Navijači Crvene Zvezde

Pozivaju se svi zaljubljenici u crveno-bele boje da dođu, pozdrave tim Crvene Zvezde koji je nadigrao Rendžers na punoj Marakani i pruže podršku izabranicima Dejana Stankovića na putu osvajanja pete titule u nizu. Crveno-beli momci su po prikazanim partijama od starta sezone igrajući na tri fronta zaista zaslužili veliki vetar u leđa, koji i uvek dobijaju od strane dvanaestog igrača Crvene Zvezde.

Pored toga blagajne našeg najvećeg stadiona će biti otvorene kako bi navijači koji nisu bili na utakmici između Crvene zvezde i Glazgov Rendžersa mogli da kupe ulaznicu za duel protiv Kolubare, a cene su sledeće:

Sever: 300

Istok: 400

Zapad: 500

VIP Zapad: 1000

Vip 1: 2000

Vip 2: 2000

VIP Galerija: 3000

Blagajne stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene samo u nedelju četiri sata pred početak meča, a karte će biti dostupne i onlajn od subote u 12 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading