FIJASKO! BRODOLOM PARTIZANA: So na RANU Grobarima posle ELIMINACIJE od Fejenorda!

Autor:

Sport

18.03.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli "ispisali istoriju".

FIJASKO! BRODOLOM PARTIZANA: So na RANU Grobarima posle ELIMINACIJE od Fejenorda!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su, sa ukupnih 8:3, eliminisani od Fejenorda u osminif finala Lige konferencija, što je prvi put u bogatoj istoriji crno-belih da su tokom jednog evropskog dvomeča primili čak osam golova!

Do sinoćneg poraza u Roterdamu (3:1), neslavan rekord Parnog valjka na snazi je bio još od 1961. godine, kada je Juventus dao sedam pogodaka aktuelnom vicešampionu Srbije. Tada je bilo 5:0 u Torinu, odnosno 2:1 na JNA u korist torinske Stare dame.

Partizan je, doduše, još u dva navrata primao sedam golova na dve utakmice (Dinamo Kijev, Atletik Bilbao), ali su to bili susreti grupne faze Lige Evrope.

Činjenica da su njihovi miljenici "istorijski" razočarali protiv holandskog velikana dodatno je razbesnela Grobare nakon bolnog ispadanja iz Evrope. Partizan se sada okreće borbi za titulu i kup, a takmičenje u Superligi Srbije nastavlja u ponedeljak, gostovanjem Radniku u Surdulici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NAVIJACI ALI PRAVI BEZ JUGA

18.03.2022 10:02

BOLJE DA SU NAM FOTELJE U LOZI PRAZNE ! BILO BI NAM BOLJE.