PREDNOVOGODIŠNJA BOMBETINA: Bivši MAĐIONIČAR iz Rome u Partizanu? "Takav im baš treba"! (FOTO)

Autor:

Sport

20.12.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević govorio je o predstojećem prelaznom roku kao i aktuelnoj situaciji u Humskoj.

PREDNOVOGODIŠNJA BOMBETINA: Bivši MAĐIONIČAR iz Rome u Partizanu? "Takav im baš treba"! (FOTO)

Foto: Starsport/Ilustracija

U medijima se nedavno pojavila informacija da je Adem Llajić na izlaznim vratima Bešiktaša, stoga, navijači Partizana bi želeli da Ljajića ponovo vide u Humskoj, makar i kao pozajmljenog igrača od strane turskog tima.

Na sve to komentar je imao i šef struke crno-belih:

- Kad se takav igrač pojavi – naravno. Tad kažeš: 'Da, da, on nam treba'. To je nerealna priča. Ljudi iz kluba mi Ljajića nisu stavili kao opciju. Ako postoji mogućnost bio bih najsrećniji, međutim, znate gde igra. Krilo? Zašto bih zatvarao Nikolu Terzića ili Nemanju Jovića?

Republika

Foto: Starsport

Adem Ljajić

- Ne znate nikad ko će otići, prelazni rok je živa stvar. lično nam treba defanzivni zadnji vezni. Da li će to biti stranac ili domaći igrač, imamo već četiri-pet imena u fokusu s kojima smo pregovarali i pratili ih. Druga stvar, imate nekoliko igrača koji se vraćaju iz povrede, tu su mladi igrači- rekao je Stanojević.

Ljajić je nakon Partizana igrao za Fiorentinu, Inter, Torino, a imao je i odlične partije u dresu Rome na poziciji "pakera"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading