ZVEZDA IMA ODBRANU, A DINAMO NAPAD: Ibanjez pravo u METU pred BALKANSKI KLASIK!

Autor:

Sport

02.08.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvojio je srca navijača i u Beogradu, ali i u Zagrebu.

Republika

Foto: Starsport

Luis Ibanjez u dresu Crvene zvezde

Bivši defanzivac Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama Luis Ibanjez rekao je pred potencijalni okršaj dva tima u plej-ofu za Ligu šampiona, da očekuje dve odlične utakmice, kao i da se nada da neće biti incidenata.

Dinamu je možda malo teže, jer ima Legiju, ali verujem da će proći i jedni i drugi. To su ozbiljne ekipe, i jedni i drugi. Zvezda se dobro pojačala s Dragovićem u odbrani, a Dinamo ima jak napad koji predvodi sjajni Oršić, a tu su i dosta brzi Kastrati i reprezentativac Petković - rekao je Ibanjez za "Mocartsport", pa dodao:

- Ako dođe do toga da igraju jedni protiv drugih, samo želim da ne bude incidenata ni u Beogradu ni u Zagrebu, pa da prođe onaj ko bude bolji. Najbolje bi bilo da se igra bez gostujućih navijača kako bi se izbegli bilo kakvi problemi. Nadam se da će i sve proći u najboljem redu što se tiče igrača, ljudi iz klubova, novinara koji budu išli u Zagreb i Beograd.

Omaleni Argentinac nije mogao da se odluči za koga će navijati, u slučaju da se sastanu srpski i hrvatski prvak.

Svi znaju da je moj klub za koji navijam srcem Boka Juniors. ali kao bivši igrač naravno da pratim i Zvezdu i Dinamo i da volim kada pobeđuju i jedni i drugi. Neće mi biti lako tih dana ako dođe do njihovog susreta - zaključio je "Lućo" Ibanjez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading