Čuka slavila protiv Voždovca!

Autor:

Sport

30.10.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su na svom terenu Voždovac sa 2:1 u 15. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Detalj sa utakmice odigrane na Banovom brdu

Voždovac je poveo golom Dejana Georgijevića u 21. minutu, da bi izjednačenje Čukaričkom doneo Nikola Drinčić u 86. direktno iz kornera, a preokret je kompletirao Nemanja Milojević u trećem minutu sudijske nadoknade vremena. 

Ekipa Nenada Lalatovića šesta je na tabeli sa 25 bodova, a u petak 3. novembra dočekaće Vojvodinu.

Čukarički je ofanzivno krenuo od samog starta, a prvi je pripretio Marko Docić u osmom minutu, ali je njegov udarac sa oko 20 metara završio tik iznad prečke. Pet minuta kasnije oprobao se i Asmir Kajević sa ivice šesnaesterca, golman Voždovca Zoran Popović ostao je ukopan na gol liniji, ali je lopta
otišla milimetarski pored desne stative.
RepublikaFoto: Promo foto
Nenad Lalatović

Primljeni gol nije mnogo uzdrmao ekipu Nenada Lalatovića koja je nastavila ofanzivnom igrom. Napadali su "brđani" pretili Popoviću, ali je mreža posle prvih 45 minuta ostala netaknuta. Čukarički je i u drugom delu bio nadmoćniji rival. Gotovo sve vreme igralo se na polovini Voždovca, ali domaćin nije uspeo da probije odbranu "zmajeva".

"Brđani" su najbolju priliku za izjednačenje propustili u 83. minutu, kada je Bojić u kaznenom prostoru dobio dobru loptu od Nemanje Milojevića, snažno šutirao, ali je njegov udarac završio malo pored gola.
Dva minuta kasnije u solidnoj prilici našao se i Kajević, ali je Popović loptu izbacio u korner.
Čukarički je do izjednačenja došao direktno iz kornera, a strelac je bio Drinčić.
Ekipa Nenada Lalatovića umalo je stigla do preokreta u 90. minutu, ali je udarac Saše Jovanovića sa ivice kaznenog prostora završio malo pored gola.

RepublikaFoto: Promo foto
Vazdušni duel

Ipak domaćini su u sudijski nadoknadi vremena posle jedne dubinske lopte došli do preokreta. Milojević je ostao sam ispred Popović i preciznim i snažnim udarcem doneo veliko slavlje na Banovom brdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading