IGRAČI ZVEZDE PONOSNI U PORAZU!

Autor:

Sport

19.10.2017

20:26 >> 20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde, u izjavama posle meča, u kojoj je njihov tim poražen od Arsenala ističu zadovoljstvo i ponos.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Glavu gore: Fudbaleri Crvene zvezde

- Nismo zaslužili da primimo gol, jednostavno sve se brzo dogodilo. Ne znam da li bi ponovo posle 10 pokušaja postigli onakav gol. Pokazali smo svim navijačima na stadionu kako se igra protiv velikih ekipa... Nismo bili uplašeni, borili smo se i mislim da smo prikazali dobru igru-  rekao je Mičel Donald.

Zvezda je meč završila s igračem manje na terenu, pošto je Milan Rodić dobio dva žuta, odnosno crveni karton.

- Ne znam da li je bilo za drugi žuti... Moraću da pogledam snimak, jer nisam dobro video. Ovaj poraz nije odlučujući, iako je utakmica bila bitna -  izjavio je Donald.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Damjan Le Talek

Damjan Le Talek je rekao da je njegova ekipa pokazala da može da igra sa najjačim evropskim ekipama.

- Svi smo želeli dobar rezultat. Pokazali smo da možemo da igramo protiv "top" ekipa. Ponosan sam na ekipu. Mogli smo da damo gol, ali na kraju su oni iz jedne od dve sanše, ipak su oni fenomenalan tim - rekao je Le Talek.

Komentarišući pogodak Žirua, Le Talek je kazao,

- Ja sam video da je Žiru u ofsajdu, ali kada sam pogledao snimak video sam da nije. Pokušaćemo da se revanširamo u Londonu -  zaključio je Francuz.

Milan Borjan

Junak sa gola Crvene zvezde, Milan Borjan je istakao ponos posle susreta sa londonskim klubom,

- Prvi utisak posle meča - ponos! Nikako razočaranje. Najrealniji rezultat bi bio nerešeno.  Ostaje žal ali će nam dobro doći i ta samopouzdanje. Mi smo Crvena zvezda protiv svih igramo sa istim žarom ali biti egal sa ovakvim timom je nesto posebno!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vujadin Savić

Vujadin Savić je meč morao da napusti zbog povrede, a prvo je prokomentarisao utakmicu,
- U utakmici smo ušli hrabro dali sve od sebe ostaje žal za bodom ili možda i sva tri. Arsenal nas je kaznio. Nekada vas sreća pogleda nekada ne, do sada smo imali dosta sreće.

O povredi je Vujadin rekao,

- Osetio sam bol u primicaču pred kraj prvog poluvremena, mučilo me kada menjam pravac. Nadam se da nije ništa strašno treba snimiti. Da nije bilo crvenog mislim da ne bismo izgubili. Javnost je videla borbu i zalaganje svih nas. Ne možemo biti zadovoljni. Ali se nadamo prolasku u nokaut fazu - zaključio je Savić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Stojković

Novinarima posle meča obratio se i Filip Stojković,

- Ponosan sam na ovu ekipu, dali smo maksimum. Imali smo svoje sanše, nismo ih iskoristili i na kraju nesrećan gol smo primili. Krivo mi je zbog publike što nismo postigli neki gol. Nismo se uplašili, odigrali smo dobru utakmicu, borili smo se maksimalno - kratak je bio Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading