DETE ZAMALO UBIO PUNJAČ OD TELEFONA: "To je bio samo trenutak kada sam skrenula pogled, sada UPOZORAVAM sve roditelje na ovo u kući"

Autor: M.O.

Lifestyle

13.09.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka nije ni slutila da će devojčica ovo uraditi.

DETE ZAMALO UBIO PUNJAČ OD TELEFONA: "To je bio samo trenutak kada sam skrenula pogled, sada UPOZORAVAM sve roditelje na ovo u kući"

Foto: instagram/printscreen/inkedmommyatlaw

Koliko god da pokušavamo da zaštitimo decu, nekada samo jedan momenat nepažnje može "skupo" da nas košta. 

Baš tako je jedna majka upozorila sve roditelje da budu oprezni uvek i obavezno obrate pažnju na to gde pune svoj telefon. 

Svaki dan bi majka, kao i mnogi drugi ljudi, stavljala svoj mobilni da se puni. Kako je i sama sve učinila da zaštiti svoje dete od potencijalnih opasnosti u kući, na samo punjenje telefona je ipak zaboravila. 

Jasno je da deca sve ponavljaju za nama i uče po modelu, pa je odmah nakon što je devojčica videla kako stavlja punjač u utičnicu, beba pokušala isto da uradi. 

Devojčica je dopuzala do produžnog kabla na koji je bio priključen punjač. Izvukla je punjač i pokušala da ga vrati u utičnicu.

Odjednom se začuo jak pucanj, devojčica je odletela na skroz drugu stranu sobe!

 

 

Produžni kabal je počeo da dimi i potom se zapalio. 

Majka je odjurila svom detetu koje se nije kretalo. Ali ubrzo je devojčica počela mnogo da plače. Majka ju je odmah odvela u bolnicu. Lekari nisu mogli da lociraju izlaznu, već samo ulaznu, koja je ostavila trag na ruci devojčice.

Pošto je postojala opasnost da struja stigne do srca, devojčica je morala da ostane na posmatranju preko noći. Do jutra je bilo izvesno da je devojčica stabilno i da nije zadobila teže povrede od strujnog udara.

Majka sada sve upozorava da budu posebno oprezni kada su u pitanju utičnice i da je pravnila zaštita dece u kući nešto najbitnije! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading