ASTRO VODIČ: Povoljna godina za Novaka Đokovića jedan znak ima šansu da uspe na ljubavnom polju (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "ASTRO VODIČ" je na našem Jutjub kanalu SREĆNA.RS

ASTRO VODIČ: Povoljna godina za Novaka Đokovića jedan znak ima šansu da uspe na ljubavnom polju (VIDEO)

Foto: Republika.rs

U ovoj epizodi Gordana Dragišić ističe da je Venera u znaku Bika i da traje sve do 23. maja ove godine. Planeta je u svom sedištu i u znaku Bika uživa. Ova planeta će nam doneti ljubav, zagrljaje, strast i poljupce. Mnogi znaci će uživati, a najviše znak Bika koji imaju šansu za ljubav. Dok oni koji su dugo u vezi imaju šansu da ta veza preraste na viši nivo. Šta će se konačno razrešiti otkriće vam Goca Dragišić u novoj epizodi emisije "ASTRO VODIČ" u produkciji Republika TV-a na portalu Republika.rs.

U rubrici AKTUELNO Goca se bavila teniserom Novakom Đokovićem. On je rođen 22. maja 1985. godine. On je napokon polovinom marta ove godine izašao iz Neptunove godine i godine Urana koja je teška po njega, a ušao je u sjajnu godinu - dobrog posla, karijere i biznisa i kada bi mogao da se ostvari kao otac po treći put. Ovo je anđeoska godina koja će ga čuvati u 2024. godini.

I ove sedmice Goca je odgovarala na vaša pitanja koja ste postavljali na našem zvaničnom Instagram nalogu Republika.rs, a da li vam se posrećilo da naša Goca odgovori baš na vaše pitanje pogledajte u emisiji. 

Novu epizodu emisije "Astro vodič" možete pogledati u videu na početku teksta!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading