15. MAJA MERKUR ULAZI U BIKA: Do 3. JUNA tri znaka horoskopa imaće velike šanse da ostvare sve što su ikada zamislili!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj položaj Merkura donosi specifičan ton komunikacije i razmišljanja.

15. MAJA MERKUR ULAZI U BIKA: Do 3. JUNA tri znaka horoskopa imaće velike šanse da ostvare sve što su ikada zamislili!

Foto: Shutterstock

Merkur, planeta komunikacije i uma, ulazi u zemljani znak Bika 15. maja, gde će boraviti do 3. juna. Ovaj položaj Merkura donosi specifičan ton komunikacije i razmišljanja, karakterističan po pragmatičnom i korak po korak pristupu. Osobe sa ovim položajem Merkura često imaju smisla za praktičnost i vrednuju konkretne dokaze, preferirajući stabilnost i sigurnost. Njihova komunikacija je smirena i promišljena, te ne vole brze promene ili nepredvidive situacije. Međutim, mogu biti tvrdoglavi ili spori u donošenju odluka, zbog snažne preferencije ka stabilnosti.

Uticaj Merkura u Biku na ljubavne odnose

U ljubavnim odnosima, osobe sa Merkurom u Biku cene stabilnost i sigurnost, izražavajući ljubav kroz praktične gestove i pružaju pažnju prema partneru. Takođe, ovo postavljanje Merkura donosi lepe vesti i povoljne šanse za Bikove, Jarčeve i Device, dok će Rakovi i Ribe takođe osećati pozitivan uticaj ovog perioda.

Foto: shutterstock

Merkur, planet komunikacije i uma, ulazi u zemljani znak Bika 15. maja


Izazovi i aspekti retrogradnog Plutona

U isto vreme, retrogradni Pluton u Vodoliji će imati snažan uticaj na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije, sa proširenim delovanjem na Jarčeve, Ovnove, Rakove i Vage u septembru i oktobru. Ovaj aspekt donosi mogućnost velikih promena i transformacija za ove znakove, te ih poziva na duboko promišljanje i introspekciju, piše "Informer".

Period u kojem se Merkur nalazi u Biku donosi fokus na praktičnost, stabilnost i materijalne vrednosti u komunikaciji i razmišljanju, dok retrogradni Pluton istovremeno nagoveštava važne promene i transformacije za određene horoskopske znakove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading