NA OVA ČETIRI MESTA U KUĆI NE VALJA DA ČUVATE NOVAC: Smatra se da tako unosite siromaštvo, OVA prostorija je najpogodnija

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove prostorije u kući privlače negativnu energiju!

NA OVA ČETIRI MESTA U KUĆI NE VALJA DA ČUVATE NOVAC: Smatra se da tako unosite siromaštvo, OVA prostorija je najpogodnija

Foto: Shutterstock

Ezoteristi i stručnjaci za Feng Šui savetuju da mesto na koje odlažete novac bude dovoljno skriveno od provalnika, ali i energetski snažno. Prema njihovim preporukama, jugoistočni deo kuće je idealno mesto za "skladištenje" ušteđevine, jer se tu nalazi zona bogatstva. Međutim, ističu i da postoje četiri mesta u kući na kojima nije preporučljivo čuvati novac, kako bi se izbeglo smanjenje kapitala.

Predsoblje: Mesto velike negativne energije

Prema ezoteričarima, predsoblje je prostor u kojem se nakuplja velika količina negativne energije koja može ometati tok finansija u kući, te stoga nije pogodno za čuvanje novca.

Spavaća soba: Mesto gde novac "hibernira"

Stručnjaci za Feng Šui upozoravaju da novac u spavaćoj sobi "hibernira" i da se neće gomilati. Preporučuju da se plata može staviti ispod madraca samo jednu noć, nakon čega treba pronaći drugo mesto za novac.

Foto: shutterstock

Najpovoljnije mesto za čuvanje novca u kući je kuhinja


Toalet ili kupatilo: Novac "otpliva" od svojih gospodara

Iako se u filmovima često prikazuje čuvanje novca u toaletu, ezoteristi tvrde da ni kupatilo ni toalet nisu pogodna mesta za čuvanje novca, jer novac "otpliva" od svojih vlasnika, piše "Pink".

Fotografije i knjige: Izvori negativne energije

Često ljudi čuvaju novac u knjigama ili albumima fotografija, ali ezoteristi upozoravaju da su ovi predmeti često izvori negativne energije te da držanje novca u njima nije poželjno.

Najpovoljnije mesto za čuvanje novca: Kuhinja

Iznenađujuće, ezoteristi preporučuju kuhinju kao najpovoljnije mesto za čuvanje novca, uz napomenu da treba blizu mesta za odlaganje postaviti maskote za novac ili čak mali akvarijum sa ribama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading