TRI ZLATNE OSOBINE KOJE ZADRŽAVAJU SVAKOG MUŠKARCA: Lepe se kao ludi, za njom će izgubiti PAMET!

Autor:

Lifestyle

11.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psiholozi smatraju da žene koje su fatalne po muškarce imaju tri osobina koje su ključne

TRI ZLATNE OSOBINE KOJE ZADRŽAVAJU SVAKOG MUŠKARCA: Lepe se kao ludi, za njom će izgubiti PAMET!

Foto: Shutterstock, TikTok/therapyjeff

Ima parova koji su i nakon decenija ljubavi i dalje zaljubljeni i da je to očigledno kad ih pogledate. Pre naglog zaključka da se foliraju i da to nije iskreno, postoje priče u kojima muškarci lude za svojim partnerkama kao prvog dana, ali to čak i nije toliko retko. 

Pokažite zainteresovanost prema svom partneru

- Briga i topla osećanja se nikada ne zaboravljaju. Čak i ako se nakon raskida muškarcu pojavi neka druga strast, uvek će upoređivati koliko se ta nova osoba zaista interesuje za njega. I ako interesovanje ne bude tako intenzivno, muškarac će na ovaj ili onaj način nastaviti da se seća prošlih veza.

Drugо pravilo - to je iskrenost

Otvoriti se stvarno i preneti lična osećanja nije uvek lako, pogotovo ako partner to treba da oseti. Dečje traume, uverenja i strahovi teraju žene da stvaraju uloge za sebe i da se pretvaraju da su neko drugi. Pokušaj življenja kao "fatalna žena" obično završava neuspehom.

Muškarac ne želi da vidi manipulatora pored sebe. Neki odmah napuštaju takve veze, a oni koji loše prepoznaju manipulacije, verovatnije će se opeći ili započeti odnose koji podržavaju dečje traume oboje. Masolova preporučuje da svako treba pokazati iskrenost - i muškarac će to primetiti.

Republika

Foto: shutterstock

 
Treće pravilo - biti zahvalan i umeti to pokazati

Stereotip o tome da muškarac "mora" da obavi sve sam, vreme je da se odbaci. Kada žena prestaje biti zahvalna u odnosima, to smeta partneru ili jednostavno odlazi.

- Zahvalnost - reakcija koja pokazuje muškarcu da se ne trudi oko nas uzalud, treba da oseti da je voljen i cenjen. Emocije povezane sa zahvalnošću su jedne od najprijatnijih. I kada su odnosi ispunjeni takvom atmosferom, oboje će se u njima osećati udobno i prijatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading