SRBIN ISPRIČAO ŠTA RADI SA DEVOJKOM I ZGROZIO LJUDE! Svi se pitaju da li smo samo mi ovakav narod: Bože oprosti ovo još nisam čula

Autor:

Lifestyle

03.08.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ispričao koliko otvoren odnos ima sa devojkom, zgadio se ljudima.

SRBIN ISPRIČAO ŠTA RADI SA DEVOJKOM I ZGROZIO LJUDE! Svi se pitaju da li smo samo mi ovakav narod: Bože oprosti ovo još nisam čula

Foto: shutterstock

Otvorene veze danas su mnogo češće nego pre, a o tome govori se sve iskrenije. Kada kažemo otvorena veza to je kao sinonim za neku vrstu odnosa gde niste previše vezani jedno za drugo, može da vam se "desi" drugi muškarac ili žena, a da vam partner to ne zameri. Ipak, očigledno da shvatanje otvorene veze zavisi i od toga koga pitate.

Srbin je na sajtu za iskustva objasnio šta za njega znači otvorena veza, a odgovor je zgrozio većinu.

- Devojka mi dozvoljava da joj nekad menjam uloške, toliko otvoren odnos imamo - napisao je, a onda je usledila lavina komentara.

"Odvratno i apsolutno nepotrebno", "Ja nikada nisam išla ni u toalet pred dečkom i odvratna mi je ta praksa da parovi idu jedni pred drugima u WC. Mislim da na toliko možemo da se odvojimo i u privatnosti obavimo nuždu", "Bože me oprosti, ovo još nisam čula", "Što bi mi neko menjao uloške?!", "Ovo jedino opravdavam ako je devojka nepokretna, ima povredu ili bilo kakav prelom", pisali su ljudi..

Istraživanja pokazuju da kada prođe nekoliko godina kako je par u vezi, ljudi se opuste te ono što su pre radili isključivo sami sada im nije problem da isto završe pred partnerom, piše "Espreso".

Foto: Shutterstock

Žena vadi tampon

Ovo je 9 navika partnera u dugim vezama koje je MTV proglasio jezivim:

Obavljanje nužde u kupatilu dok se drugi partner tušira

Ispuštaju gasove i razgovaraju o tome

Mirisanje partnerove prljave odeće

"Nošenje" partnerovih dlaka po telu i garderobi ili spavanje na njima

Podrigivanje usred ozbiljnog razgovora

Cede mitisere jedno drugom

Gledanje partnera dok spava

Praktikovanje internog jezika u vezi, od uvrnutih šala do tepanja

Ponašaju se kao roditelji partnera

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading