ZAVEO JE KAO KLINKU I UVEO U SVET ORGIJA I RAZVRATA: Slavna glumica nije imala sreće u ljubavi, a zbog njega je jurila ljude da im se pridruže u KREVETU

Autor: N.J.

Lifestyle

30.06.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen ljubavni život nije tekao glatko, a mnogi pamte brodolome koje je imala sa Vadimom.

ZAVEO JE KAO KLINKU I UVEO U SVET ORGIJA I RAZVRATA: Slavna glumica nije imala sreće u ljubavi, a zbog njega je jurila ljude da im se pridruže u KREVETU

Foto: www.profimedia.rs

Slavna glumica Džejn Fonda bila je upletena u brojne poznate romanse i brakove s producentima, scenaristima, pa čak i političarima - ali naizgled nikada nije uspela pronaći savršenog partnera. Iza sebe ima tri braka i troje dece, a njen život obeležila je ljubavna priča sa Rože Vadimom sa kojim je bila u braku od od 1965. do 1973. godine.

Otvoren brak probudio je njenu seksualnost

Prvi put, Džejn je izašla sa francuskim scenaristom Vadimom, koji je bio deset godina stariji od nje, 1963., a par se venčao samo dve godine kasnije tokom kratke ceremonije u hotelu u Las Vegasu.

Foto: YouTube/ Watch What Happens Live with Andy Cohen

Ovako glumica izgleda danas

Glumica je rekla da je u prvih nekoliko meseci bila srećnija nego ikad, izjavivši za Vanity Fair 2002. godine:

- Mislila sam da će mi srce prsnuti - rekla je tada i objasnila da je sve dugovala svom bivšem suprugu. 

Takođe, izjavila je da se ponovo oseća uzbuđeno.

- Ono što mi je Vadim dao bilo je ogromno. Veliko. Ponovno me seksualno probudio.

Ali, njihov odnos počeo je da se komplikuje kada je scenarista predložio da imaju otvoreni brak. Dovodio je žene u njihov zajednički dom dok su živeli u Francuskoj, a ona se prisetila kako je to izgledalo.

Foto: YouTube/ Watch What Happens Live with Andy Cohen

Džejn Fonda intrevju

- Bacila sam se u trojku s veštinom i entuzijazmom glumice kakva jesam.

Potom otkriva da je i sama počela da nagovara ljude da im se pridruže, ali je tvrdila da nikada nije bila mnogo zadovoljna zbog toga. Onda je i ona imala afere, a sve do detalja pričala je suprugu. Ćerku Vanesu dobili su 1968. godine, a pet godina kasnije su se razveli. Ostali su prijatelji, a o međusobnu privlačnost iz tog perioda opisala je u knjizi iz 2005. godine koja se zove "Moj dosadašnji život".

- Nema sumnje da je deo moje privlačnosti prema njemu i njegovom životu bio zato što je bio toliko različit od potisnutog stila u kom sam odgajana - napisala je.

Nažalost, on je preminuo od raka u Parizu 2000. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading