KAD DOSADA ZAKUCA NA VRATA, ŽENE SE OBRATE KOMŠIJI: Jednu stvar toliko bolje radi od njenog muža da ne želi nikad da ga ostavi!

Autor:

Lifestyle

23.06.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada dosada zakuca na vrata, neke sreću pronađu kod komšije!

KAD DOSADA ZAKUCA NA VRATA, ŽENE SE OBRATE KOMŠIJI: Jednu stvar toliko bolje radi od njenog muža da ne želi nikad da ga ostavi!

Foto: Shutterstock

Kada se razviju problemi u ljubavnom odnosu, neke žene sreću pronalaze pored drugog partnera. Upravo jedna takva situacija dogodila se sledećoj ženi koja je savet potražila od savetnice Kolen. Ona se žali na supruga, koji kako kaže, ponaša se kao da ima 78 godina, a ne 38.

- Već neko vreme imam probleme u braku jer je moj muž postao dosadan. Ima samo 38 godina, ali možda ima i 78! Predlagala sam mu stvari koje možemo da radimo zajedno, ali on nikad nije bio zainteresovan pa sam odustala. U braku smo skoro 10 godina i imamo dva sina od sedam i pet godina. Dosta sam izlazila sa prijateljima i u jednom od izlazaka srela sam komšiju, koji je mlađi i slobodan. Razgovarali smo, njegovi prijatelji i on proveli su veče sa nama, i bilo je zabavno. Nikada pre nismo tako razgovarali, do sada jednom je pomogao mom suprugu, ja sam mu skuvala kafu i to je to - kaže i dodaje:

- U svakom slučaju, otpratio me kući i imali smo poljubac na povratku, što je od tada dovelo do drugih stvari. Redovno se sastajemo tokom dana jer radi od kuće, imamo fantastičan seks i ne želim da prestane. Zbog toga sve manje volim svog muža. Ali dok me ova afera drži  živom, nešto me sprečava da povučem potez (da se razvedem). Šta misliš? - pitala je savetnicu.

Foto: Shutterstock

Muškarac skida ženi čarape

Savetnica je objasnila da je bila u sličnoj situaciji.

- Moj partner kao da nije znao da postojim i došao je neko zbog koga sam se osećala seksi i posebno. Mrzim to da kažem, ali mnogo sam bila više uzbuđena jer sam znala da je to pogrešno. Kada su se stvari "zakuvale", znala sam da je to užasno i svi su patili. Odlučila sam da to više nikad neću učiniti jer ja sam htela da se partner ponaša lepo prema meni, kao taj sa kojim sam bila  - poručila joj je.

A što se tiče komšije, napomenula joj je da je rizično jer živi blizu nje, ali njen brak nije njegova briga i odgovornost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading