MUŠKARAC (44) IZBO KOMŠIJU (58) NOŽEM: Užas u Leskovcu!

Autor:

Hronika

23.01.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređenom muškarcu je lekarska pomoć ukazana u Opštoj bolnici u Leskovcu nakon čega je prevezen u Klinički centar u Nišu.

MUŠKARAC (44) IZBO KOMŠIJU (58) NOŽEM: Užas u Leskovcu!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su J.M. (1980) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je sinoć u svojoj kući više puta nožem ubo pedesetosmogodišnjeg komšiju. 

Povređenom muškarcu je lekarska pomoć ukazana u Opštoj bolnici u Leskovcu nakon čega je prevezen u Klinički centar u Nišu.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu,određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, u Smederevu je juče pronađeno telo Igora I. (37) iz sela Lugavčina kod Smedereva. Kako je već izveštavao portal Republika.rs, preminuli mladić je ubijen. Za ovaj zločin uhapšen je Zoran J. (41) ispred čije kuće je i pronađen ubijeni mladić.

Juče oko 13.15 časova nadležne službe su odnele Igorovo telo. Telo se nalazilo sve vreme u dvorištu Zoranove kuće.

Pet ili šest policijskih vozila je juče bilo ispred kuće, kao i forenzika, potvrđuju meštani.

- Bio je i kamion vodovoda ispred (Igor je radio u vodovodu, prim. aut.), oni su prvi bili tu jer su tražili gde je Igor - pričaju i dodaju da je nakon toga dosla policija i forenzika. Na licu mesta je i dalje zabranjen ulaz verovatno zbog istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading