KOSTA KECMANOVIĆ NE PRIHVATA NIŠTA DRUGO, OSIM DA BUDE VUKOVAC: Okomio se na nastavnike, postavlja samo OVO pitanje! JEZIVO!

Autor:

Hronika

19.01.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica dokazao je da ga ne zanima škola, već samo uspeh.

KOSTA KECMANOVIĆ NE PRIHVATA NIŠTA DRUGO, OSIM DA BUDE VUKOVAC: Okomio se na nastavnike, postavlja samo OVO pitanje! JEZIVO!

Foto: youtube/printscreen

Najmlađi masovni ubica na svetu Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio devet učenika i radnika obezbeđenja ove škole, zaprepastio je nastavnike koji mu predaju nastavu svojim pitanjem!

Dečak-ubica mesecima se nalazi na Klinici za neurologiju i neouropsihijatriju za decu i omladinu u Beogradu, gde je nastavio da pohađa svoje školovanje i nastavu prati onlajn iz posebne prostorije ove ustanove. 

U više navrata, pokazao je da ga ne zanima škola, već samo uspeh, a upravo to je rekao i svojim predavačima.

- Kosta je šokirao nastavnike koji mu drže onlajn nastavu. Naime, dok su mu pričali lekcije, on je bio potpuno odsutan, a kada su ga pitali da ponovi gradivo, on ih je upitao da li će na kraju osmog razreda dobiti Vukovu diplomu - rekao je izvor iz istrage i dodao:

- Nije želeo da navede zašto mu je toliko stalo da dobije diplomu, ali postoji sumnja da je razlog upravo dokazivanje svojim roditeljima, ali i drugima, koji su sumnjali u njega. Njemu su uvek petice bile važne, a kada bi dobio lošiju ocenu imao je strah da se vrati kući.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (18)

Loading
Branko

19.01.2024 12:20

Da je Kosta Kecmanovic LUD - to je vec dokazao...ali da li su ludi nastavnici skole za bolesnu decu - zasto dozvoljavaju da ih maltretira? Kakva Vukova diploma?! Apsurd!!! Ubijanjem ucenica i ucenika, ubijanjem cuvara i ranjavanjem nastavnice istorije - on NE SAMO DA NIJE ZASLUZIO nikakvu skolsku diplomu - on je BUKVALNO UBIO I SKOLU I SKOLSTVO!!! Da li bi mu Vuk Karadzic urucio tu diplomu, makar bio najveca sveznalica na svetu??? I zasto mu je priznat 7. razred - treba da ga PONAVLJA! Ili jos bolje - treba mu zabraniti dalje skolovanje - da se zna da ima samo 6 razreda osnovne skole! Svrha skolovanja je da dobar covek postane jos bolji, sa vise znanja koje ce njemu i zajednici koristiti. Ovo je najgori necovek kome ni skola ni znanje nisu potrebni, jer on ne postuje ni najosnovniju Bozju zapovest: "NE UBIJ". Ta skola treba da prekine nastavu sa njim ako se ova maltretiranja budu nastavila, a najbolje je da neopozivo prekine nastavu ODMAH!!!!!!

Odgovori 60 15
Tai

22.01.2024 18:17

@Branko - Tacno,trebao je da ponavlja sedmi razred! I kakvo bre skolovanje za njega,da ne vidi vise belog dana!

Odgovori 11 2
Brankica

05.02.2024 14:46

@Branko - Mene zanima kako on pohadja nastavu online kad nema internet?

Педагог

19.01.2024 12:45

A sta je cudno. Mamita sedela u skolskom odboru a otac pretio i provlacili su ga kroz skolu. Ocene poklanjane. Nije on jedini. Mnogi tako prolaze kroz skolu nazalost. Zakljucene trojke se bez saglasnosti predmetnog profesora a po nalogu direktora na odeljenskim vecima pretvaraju u cetvorke, a na nastavnickom vecu na petice. Odlikasi a ne dobacuju ni do proseka. Pravilnik o ocenjivanju je tek posebna prica. Nekadasnje trojke danas su petice. Nekadasnje dvojke sada su cetvorke. Malo je onih koji bi po starom pravilniku imali petice. Ponavljanja skoro da nema.

Odgovori 44 9