KOSTA PONOVO DIVLJA! TRAŽI DA GA POŠALJU U INOSTRANSTVO: Opet se poziva na svoja prava, a kada je izgovorio OVO, svi ostali u ŠOKU!

Autor:

Hronika

14.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činjenica je da je on nijednim svojim postupkom Kosta Kecmanović nije pokazao da se kaje.

KOSTA PONOVO DIVLJA! TRAŽI DA GA POŠALJU U INOSTRANSTVO: Opet se poziva na svoja prava, a kada je izgovorio OVO, svi ostali u ŠOKU!

Foto: printscreen/Google Earth, Privatna arhiva

Sama pomisao da dečak-ubica Kosta Kecmanović koji više od osam meseci boravi u psihijatrijskoj ustanovi, odnosno Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu koju čuva policija, nakon počinjenog masovnog zločina razmišlja o svojoj budućnosti, dok je svojim vršnjacima istu tu svetlu i perspektivnu budućnost ugasio 3. maja prošle godine je neshvatljiva.

Ono što je sve zaposlene ostavilo u šoku jeste njegova želja i razlog zbog kojeg želi da ode u inostranstvo.

- Kosta ne može da prihvati da život provede u četiri zida. Stalno kuka kako mu je naporno i kako nije u redu da dane provodi u jednoj prostoriji, izolovan od svih dešavanja. Poslednje što je tražio jeste da ide u inostranstvo, navodeći da bi ga tamo lekari sigurno pustili na slobodu i svojoj kući - ističe sagovornik za Republiku.

Nažalost, činjenica je da je on nijednim svojim postupkom nije pokazao da se kaje. 

- Jedino što njega brine jeste kada će i da li će izaći iz ustanove u kojoj se mesecima nalazi. Ništa drugo ga ne interesuje, ni kako su njegovi roditelji, porodice dece i čuvara koje je ubio, apsolutno ništa mu nije bitno osim njega samog - saznajemo od izvora iz istrage.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" koju je i sam pohađao i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara škole, koji je  od  posledica ranjavanja preminuo. Zatim je usmrtio tri devojčice koje su se zatekle u holu škole, a svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje i usmrtio šestoro učenika, dok je nastavnicu istorije i još petoro dece ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (30)

Loading
Tanja

14.01.2024 11:40

Samoživ,bezosećajan najmlađi masovni ubica na svetu ponaša se isto ko i roditelji koji su ga tako vaspitali a i oni se isto i sad ponašaju. Njih ne zanima što nam je decu poubijao, apsolutno ih ne interesuje zločin njihovog najmlađeg masovnog ubice na svetu.Njih samo zanima da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 11 7
Aca

14.01.2024 13:10

Ovaj će čim izađe da nastavi, samo se sledeći put potrudi da ga ne nađu...jezivo.....monstrum! Nikada ga ne treba pustiti!

Odgovori 11 7
ŠOLJA

14.01.2024 13:39

Monstrum. Ne zaslužuje da živi ni u 4 zida. Kao ni njegovi roditelji koji ne pokazuju ni trunku kajanja. Svo troje samo na sebe misle. Porodica monstruma.

Odgovori 15 8
Alexa

14.01.2024 13:40

Ma samo tebe cekaju. Verovatno zivi u zabludi da ce neko iz inostranstva traziti da ga puste. Nema od toga nista, cudovistu bi bilo najpametnije da se pomiri s tim da beloga dana vise nece videti. Ko njega sazaljeva nije normalan

Odgovori 14 3