KOSTI KECMANOVIĆU SAMO OVE REČI ODZVANJAJU U GLAVI! Po sobi ''puca'' rukama i traži da mu puste pesmu o masakru!?

Autor:

Hronika

12.01.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica šokira iz dana u dan, ono što radi na Klinici frapira doktore.

KOSTI KECMANOVIĆU SAMO OVE REČI ODZVANJAJU U GLAVI! Po sobi ''puca'' rukama i traži da mu puste pesmu o masakru!?

Foto: youtube/printscreen/FosterThePeople

Monstrum Kosta Kecmanović (14), nastavlja da šokira lekare i bolničko osoblje psihijatrijske ustanove u kojoj se nalazi. 

Nakon što je u prethodnom periodu izneo niz bizarnih zahteva, kao što je odlazak kući za Novu godinu kako bi kitio jelku, promena frizure, a najskorije i ideja da mu dovedu njegovog psa kako bi ga video, dečak je sada imao jednu, naizgled nevinu, želju.

Naime, kako otkriva izvor Republike, Kecmanović u poslednje vreme učestalo traži da mu puste pesmu "Pumped Up Kicks".

- On sada ima momente kada naprasno počne da šeta po sobi, pevuši tu pesmu i rukama gestikuliše pucanje iz dva pištolja. To traje 15-20 sekundi, nakon čega traži da mu se pesma pusti jer mu je "mnogo draga i nostalgična", kao i da ga "podseća na lepša vremena kad nije bio zatvoren u bolnici" - govori naš sagovornik sa Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Kosta Kecmanović

Ovaj zahtev, na prvi pogled, zaista deluje bezazleno, ali nakon malo istraživanja - ima se šta i videti.

Prava jeza se budi nakon otkrivanja pravog značenja pesme koju dečak ubica toliko želi da čuje. Pesma “Pumped Up Kicks” je napisana iz perspektive problematičnog mladića po imenu Robert, koji ima ubilačke misli i fantazira o tome kako puca na druge đake koji nose skupe patike. Ona se povezuje sa brojnim masakrima po školama u svetu, a jedan od skorijih je masakr u Parklendu. Ubica Nikolas Kruz je na svom suđenju priznao da je gledao spot za tu pesmu dok je išao ka školi u kojoj je napravio krvoproliće na Dan zaljubljenih 2018. godine koje je odnelo 17 mladih života. Takođe, tada je još 17 njih bio ranjeno.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' kada je iz vatrenog oružja koje je ukrao od oca Vladimira Kecmanovića usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (18)

Loading
Maja

12.01.2024 22:49

Ovog monstruma ucutkati kako god jednom za svagda!

Odgovori 8 21
Brale

12.01.2024 22:56

Pa ga vi pojedinci i dalje sazaljevajte. Bukvalno se ismeva deci koju je izmasakrirao! Vazduh je luksuz za to cudoviste!

Odgovori 9 13
Tanja

12.01.2024 23:15

Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu obučavali ,najmlađeg masovnog ubicu na svetu vodali po streljanama,raznim pucačkim aktivnostima .Kuća puna oružja, očigledno dostupnim najmlađem masovnom ubici na svetu. Oružjem od kuće donetim u školu na času nam decu poubijao najmlađi masovni ubica na svetu. I dalje se ponašaju bahato, bezosećajno i samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Mara

12.01.2024 23:43

Boles ne bira .pa ko zna kad će se ko razboleti pa bolje bi vam bilo da posetite crkvu.

Odgovori 4 12