KOSTA KECMANOVIĆ OTKRIO STA MU SE MOTA PO GLAVI: Brine ga samo jedna stvar - "recite mi da li ONA pati"

Autor:

Hronika

15.01.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović prema njoj pokazuje samo mržnju.

KOSTA KECMANOVIĆ OTKRIO STA MU SE MOTA PO GLAVI: Brine ga samo jedna stvar - "recite mi da li ONA pati"

Foto: ST/Nebojsa Mandic, Shutterstock, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica

Kosta Kecmanović (14) koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro đaka i čuvara škole, a ranio još šest osoba, mesecima unazad planirao je kako će izgledati zločin i želeo jednu stvar, da njegova majka Miljana Kecmanović pati!

Naime, on je opisao detaljan plan koji je osmislio kako bi se osvetio majci.

On je majku ubice iz dokumentarnog filma poistovećivao sa svojom, jer je smatrao "da ona nema saosećanja prema njegovim problemima". Zapravo, hteo je da pate majke njegovih ubijenih drugara, ali i njegova mama. Tu patnju, kao i krike uplašene i ranjene dece je video kao neku vrstu kompenzacije za svoju duševnu bol - navodi izvor.

Iako je prošlo osam meseci od masakra, masovni dečak-ubica i dalje pokazuje neopisivu mržnju prema svojoj majci. 

- Otkad je Miljana optužena jer je neovlašćeno držala municiju, dobila je i zabranu prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa sinom. Od tog trenutka, Kostu je počela da muči jedna stvar, a to je kako dane provodi njegova majka i da li pati - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Kako navodi sagovornik za Republiku, on je zaista patološki mrzi.

- Sve što je mogao da učini kako bi uništio Miljanin život je uradio. Zapravo, on joj se osvetio na najbrutalniji način i to je dovoljan pokazatelj koliko on ne može da podnese svoju majku.

Kobni 3. maj

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (19)

Loading
jasno je

15.01.2024 15:08

da ga je majka razdevičila i da se i zato i upiškivao u krevet samo ostaje misterija zašto prosto nju nije ubio ili tatu ili u najboljem slučaju sebe ?

Mira

18.01.2024 15:35

@jasno je - Slusala sam u jednoj emisiji od psihijatra da deca psihopate cesto mokre u krevetu.

Tanja

15.01.2024 15:08

Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu ne haje što naše dece nema,ne zanima ju. Gde je majka najmlađeg masovnog ubice na svetu kad joj ćerka sipa domestos drugarima u sok, kad nosi nož u rancu,kad najmlađi masovni ubica na svetu u rancu drži pištolj,gde je na sahranama, pomenima naše dece? Nju zanima samo kako da izvrda i što pre pobegne u London ili na Havaje.

Odgovori 9 13
Marko

15.01.2024 15:24

vi ovo sto piše te i kometarišete očigledno ste bolesni od ovog dečakaa

Odgovori 12 3