Premijer Vučević iskreno o svom gradu: Obaveza mi je, ali i zadovoljstvo i čast da vodim računa o svakom metru naše zemlje, ali Novi Sad ima posebno mesto u mom srcu!

Autor:

Vesti

16.05.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja lična karta je idalje u Novom Sadu, a sve što budem mogao da uradim za ovaj grad ću uraditi, rekao je Vučević.

Premijer Vučević iskreno o svom gradu: Obaveza mi je, ali i zadovoljstvo i čast da vodim računa o svakom metru naše zemlje, ali Novi Sad ima posebno mesto u mom srcu!

Foto: tiktok/printscreen/srbijasutra

 Premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obilaska radova na Obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava, odgovarajući na pitanje šta Novosađani mogu da očekuju od novog premijera, odgovorio:

- Nepristojno je da ja pričam o tome jer neko ko je rođen u Novom Sadu postao predsednik Vlade, a vreme će pokazati šta je to donelo i kakvi su rezultati. Kao neko ko je bio ministar odbrane i sada kao predsednik Vlade u obavezi sam, ali mi je i zadovoljstvo i čast da vodim računa o svakom metru naše zemlje. Kada to kažem, mislim i na Kosovo i Metohiju jer naš narod i dalje tamo živi. Niko ne može da mi zameri što ja u skupu jednakih gradova i opština naše države, ipak najviše volim svoj grad.

To ne znači da mi je neko manje bitan, ali sam ja odrastao u ovom gradu, porodica mi je ovde i ja svaki slobodan trenutak koristim  da budem u Novom Sadu. Isto tako volim i Beograd, Niš, Suboticu, Kraljevo, Čačak i Užice i Prizren i Kosovsku Mitrovicu. Kao i uvek Novi Sad ima pola metra prednosti u odnosu na sve njih.

Trudiću se da zajedno sa lokalnom vlašću sprovedemo da ovaj narod živi bolje jer je to moja obaveza, a drago mi je što će neko drugi ko je na čelu grada dočekati da uživa u novinama koje smo zajedno započeli, a to su novi mostovi. Moja lična karta je idalje u Novom Sadu, a sve što budem mogao da uradim za ovaj grad ću uraditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (12)

Loading
Jelena

16.05.2024 18:31

Novi Sad je prelep grad, ali je još lepše čuti od premijera da mu je svako mesto podjednako bitno.

Dr

16.05.2024 19:06

Premijer Vucevic je covek koji ce pozrtvovano raditi da svaki deo nase zemlje ne bude zapostavljen, ali ljubav prema zavicaju naravno ne treba da se potisne.

Ena

16.05.2024 19:21

Ovo su sjajne vesti za Novi Sad i Novosađane. Zato će na izborima podržati listu sa Vučićem na čelu.

Ana

16.05.2024 19:24

Pa naravno kad je to njegov grad, i već vidim kako se baca sad pik na Novi Sad da se uređuje i sređuje.