OVO JE NJIHOVA PRIČA! OGLASIO SE FAKULTET NAKON STRAVIČNOG INCIDENTA! Evo šta su rekli o devojci koja je pala sa četri metra!

Autor:

Hronika

27.10.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fakultet se oglasio nakon nesreće, kada je devojka (22) pala sa visine oko 4 metara između stepeništa u holu

OVO JE NJIHOVA PRIČA! OGLASIO SE FAKULTET NAKON STRAVIČNOG INCIDENTA! Evo šta su rekli o devojci koja je pala sa četri metra!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio jutros kada je devojka (22) pala sa visine oko 4 metara između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka, oglasila se i pomenuta ustanova. Njihovo saopštenje, prenosimo u celosti:

- Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu obaveštava javnost o nesrećnom događaju koji se desio u petak, 27. oktobra 2023. godine oko 9 časova kada je studentkinji M. P. pozlilo nakon čega je pala na stepeništu Fakulteta i zadobila telesne povrede. Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i studentkinja je odvezena u Urgentni centar Vojvodine. O događaju je odmah obaveštena i policija koja je izvršila uviđaj.Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene M. P. Deo zgrade u kom se dogodila nesreća je zatvoren zbog uviđaja policije. U ostalim delovima Fakulteta aktivnosti se obavljaju prema predviđenom rasporedu - navode oni.

Podsetimo, devojka (22) koja je pala sa visine oko 4 metara između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka, dovezena je u bolnicu sa teškim telesnim povredama, a lekari se svim silama bore za njen život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading