NAMUČIO SE, RADIO JE SVE DA OBEZBEDI PORODICU! Teška životna sudbina Radiše poginulog kod Bogatića: Bio je skroman i povučen čovek!

Autor:

Hronika

16.10.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije i rođaci nemi nakon tragedije kod Bogatića.

NAMUČIO SE, RADIO JE SVE DA OBEZBEDI PORODICU! Teška životna sudbina Radiše poginulog kod Bogatića: Bio je skroman i povučen čovek!

Foto: facebook

U noći između subote i nedelje došlo je do tragedije u Bogatiću, kada su vraćajući se sa svadbe otac i ćerka doživeli saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Radiša P. (48), a njegova ćerka Danijela P. (18) je teško povređena i u komi.

- Tuga, šta bi drugo moglo da se kaže. Samo da Danijela preživi. Radiša je bio je dobar čovek, skroman, povučen, pomalo stidljiv. Bio je omiljen u selu, ne znam da je nekome nešto nažao učinio niti da ga neko u selu nije voleo - ispričao je komšija za Telegraf, a Radišin rođak je otkrio njegovu tešku životnu priču:

Republika

Foto: DRUSTVENE MREZE

Radiša P. sa ćerkama

- Namučio se kroz život, ali se borio i nikada se nije predavao. Naročito od kada se oženio i dobio tri ćerke. Radio je sve poslove da bi obezbedio svoju porodicu, a prijatelji su mu pre nekoliko godina pomogli da ode u Nemačku gde je radio kao građevinski radnik. Odlazio je kada je bilo posla i vraćao se kući, više vremena je bio u inostranstvu nego u selu.

Podsetimo, Radiša i Danijela su se vraćali sa svadbe, a automobilom marke BMW je upravljala Danijela koja nije imala dozvolu. Uputili su se preko Sovljaka, dužim putem, kako bi izbegli gužvu na prometnom putu Bogatić - Badovinci. Veruje se da je Radiša dao ćerki da vozi jer je na slavlju popio malo više. Međutim, na izlasku iz Bogatića automobil je iz nepoznatih razloga sleteo sa puta, udario direktno u drvo i skoro se prepolovio.

Republika

Foto: Facebook/Printscreen/Покренимо Мачву

Nesreća u Bogatiću

Radiša je poginuo na mestu nesreće, a Danijelu je bez svesti, sa povredama glave i grudnog koša, hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do bolnice u Šapcu odakle je, pošto joj se zdravstveno stanje pogoršalo, prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading