OVO JE DEVOJKA (18) KOJOJ SE BORE ZA ŽIVOT! Stravična tragedija u Bogatiću, ISPRAVILA krivinu i zakucala se u drvo, otac poginuo na licu mesta! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.10.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela P. (18) u komi nakon saobraćajne nesreće u Bogatiću.

OVO JE DEVOJKA (18) KOJOJ SE BORE ZA ŽIVOT! Stravična tragedija u Bogatiću, ISPRAVILA krivinu i zakucala se u drvo, otac poginuo na licu mesta! (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen/Покренимо Мачву

Sinoć, oko tri časova posle ponoći, u Bogatiću je došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Radiša P. (48), dok je njegova ćerka Danijela P. (18) prebačena u Beograd gde se lekari bore za njen život.

Naime, tinejdžerka, koja inače nema vozačku dozvolu je bila za volanom automobila BMW 3, izgubila je kontrolu nad vozilom i sletela sa magistralnog puta Bogatić - Crna Bara i zakucala se direktno u drvo.

Njen otac je tom prikom poginuo na licu mesta, dok je devojka od zadobijenih povreda upala u komu. Nju je Hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do šabačke bolnice, gde su se lekari borili da joj spasu život. Potom je iz šabačke bolniceprebačena za Beograd zbog ozbiljnosti povreda.

Kako su komšije rekle, oni su se vraćali sa svadbe koja je bila u jednom restoranu u Bogatiću, a pretpostavlja se da je otac dao ćerki da vozi jer je on malo više popio. Navodno, tinejdžerka je prebrzo je uletela u krvinu i bukvalno je ispravila i tako se direktno zakucala u drvo pored puta.

Ostali članovi njihove porodice nisu bili sa njima na veselju, tačnije Radišina supruga i dve ćerke, odnosno majka i sestre povređene tinejdžerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading