DEDA KOJI JE POGINUO SA UNUKOM RADIO U SKUPŠTINI: I majka stradale devojčice zaposlena u parlamentu!

Autor:

Hronika

28.08.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoslav G, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći kod Užica sa suprugom i unukom (9), dok se drugoj lekari bore za život, proveo je radni vek u Skupštini Srbije

DEDA KOJI JE POGINUO SA UNUKOM RADIO U SKUPŠTINI: I majka stradale devojčice zaposlena u parlamentu!

Foto: RINA, Facebook

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče kod Užica život je izgubilo dvoje odraslih i jedno dete - deda Dragoslav G. (65), baba Zorica G.(66) i unuka (9), dok se drugoj devojčici (11) lekari bore za život. Prema saznanjima Republike, Dragoslav G. je radnik Skupštine Srbije, kao i majka stradale devojčice. 

Foto: RINA, Facebook

Dragoslav G. sa unukom

- Dragoslav je radnik u Skupštini Srbije, kao i majka devojčica. Svi smo u šoku! Nedavno nam je poginuo kolega, lift mu je otkinuo glavu, sad ovo. Strašno - kaže naš izvor iz parlamenta.

Prema rečima našeg izvora, Dragosav je radio na održavanju tehničkih sistema u parlamentu i imao je još malo do penzije. 

Foto: shutterstock, Tanjug

Nesreća se dogodila kod Užica

- Dragoslav je bio divan kolega, požrtvovan. Malo je reći da smo svi tužni. Dragoslavova ćerka, majka devojčica, radi u Skupštini Srbije u informativnoj službi - dodaje izvor Republike.   

Dragoslav G. je sa porodicom išao ka Zlatiboru kada je, obilazeći kolonu, direktno udario u cisternu. Na licu mesta poginuli su deda Dragoslav G. i baba Zorica G. iz Beograda, dok su unuke od devet i 11 godina, koje su bile sa njima u automobilu, prebačene u bolnicu.

Devojčica od devet godine je odmah juče, oko 10 sati, podlegla povredama uprkos naporima lekara. Starija unuka je operisana i lekari čine sve da je spasu. 

Ovo je druga tragedija u 72 sata u kojoj je tragično nastradao zaposleni u Skupštini Srbije. Radnik Nikola K. poginuo je u zgradi parlamenta dok je pokušavao da popravi lift. Lift je iznenada krenuo i nesrećnom čoveku otkinuo glavu. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading