RANE JUNAČKE! RANJENI MLADIĆ IZ MALOG ORAŠJA PRISUSTVOVAO POMENU NASTRADALIM DRUGOVIMA: U crkvi porodice žrtava, prijatelji liju suze, Jovan neutešan (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

13.06.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U crkvi su bile porodice nastradalih mladića i devojke u masakru u Malom Orašju, dok su prijatelji stajali u porti

RANE JUNAČKE! RANJENI MLADIĆ IZ MALOG ORAŠJA PRISUSTVOVAO POMENU NASTRADALIM DRUGOVIMA: U crkvi porodice žrtava, prijatelji liju suze, Jovan neutešan (FOTO/VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Pomen žrtvama u Malom Orašju

U  Crkvi Svetog apostola Vatrolomeja, u Malom Orašju služen je pomen nastradalim mladim ljudima tokom masakra koji je počinio u tom mestu Uroš Blažić.

Devet sveštenika održalo je službu žrtvama masovnog ubistva.

U crkvi su bile porodice nastradalih, dok su prijatelji stajali u porti.

Ranjeni mladić Jovan koji je pre nekoloko dana izašao iz bolnice prisustvao je pomenu.

Prijatelji su mu uputili srceparajuce reči: "Junačke rane, jesi dobro?", na šta je on odgovorio da jeste, ali je izgledao neutešno.

Podsetimo, Uroš Blažić je krvavi pohod počeo u Malom Orašju, tada je izašao je iz kola i ispalio rafal oko grupe okupljenih koja je sedela oko logorske vatre na pikniku. Meci koje je Uroš ispalio umrtili su petoro okupljene mlade ljude u Malom Orašju, a potom je krvavi pir nastavio je u Duboni, gde je ubio brata i sestru Kristinu i Milana Panića i Dalibora Todorovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading