"PRVE DAME" KLANA BELIVUK -MILJKOVIĆ DANONOĆNO POD ISTRAGOM: Motri se na njihov svaki korak

Autor:

Hronika

10.12.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo za organizovani kriminal pustilo je suprugu Veljka Belivuka, Bojanu i njenu majku Snežanu, ženu Marka Miljkovića, Tanju i Mariju Milutinov nevenčanu suprugu saradnika krimi vođa, Filipa Ivanovskog nakon tročasovnog saslušanja.

"PRVE DAME" KLANA BELIVUK -MILJKOVIĆ DANONOĆNO POD ISTRAGOM: Motri se na njihov svaki korak

Foto: Srpski telegraf

Sve četiri žene se terete da su pomagale u pranju novca stečenog kriminalnim aktivnostima, pošto se na njihova imena vode nepokretnosti, firme, automobili, bankarski računi...

No, njihovo puštanje na slobodu pošto su kako Republika saznaje, negirale krivicu, ne znači da su dokazale nevinost. Naprotiv, protiv njih će se voditi opsežna istraga i svaka njihova aktivnost biće na proveri. 

- Osnovane sumnje TOK-a da lagodan život osumnjičenima i njihovim porodicama nije obezbeđen na legalan  način biće ispitane do tančina i sve četiri juče privedene žene su takoreći samo uslovno slobodne. Definitivno postoji sumnja da su izvršile i one određena krivična dela i protiv njih će se najnormalnije voditi krivični postupak ali pošto im je ukinuto zadrzavanje znači da će se one braniti sa slobode jer ne postoje razlozi za pritvor. Dužne su da se odazivaju na svaki poziv tužilaštva i suda i da o svakoj promeni adrese iste obaveste - kaže izvor Republike iz istrage. 

Bojana, Snežana, Marija i Tanja vrlo lako opet mogu da budu lišene slobode, tvrdi naš izvor. 

- Ukoliko se ne odazovu na pozive i posumnja se da su u bekstvu njima će biti određen pritvor i raspisana poternica- ističe sagovornik Republike. 
Republika

Foto: Starsport, Profimedia

Privedena supruga Veljka Belivuka

 

Suze i trk u zagrljaj advokatu

Bojana Belivuk je sinoć nakon saslušanja bila vidno uzmemirena i grcala je u suzama. Iz TOK-a je policija ispratila kroz pritvorski deo, a potrčala je u zagrljaj momcima u crnom koji je obezbedjuju i porodičnom  Dejanu Lazareviću, takodje odevenom u crnu garderobu. Pošto je izašla na slobodu Bojana je u luksuznom crnom mafijaškom automobilu nestrpljivo čekala puštanje svoje majke Snežane, a onda su sačekale i preostale dve saslušavane žene i tek tada su uz obavezno obezbedjenje sve su prevezene na adrese stanovanja.

Gazdarica Humske 1


Belivukova draga koja mu je pre nekoliko mesecu rodila  i treće dete, prema ranijim navodima medija na svoje ime ima nekoliko preduzeća, ali se veruje da je njen potpis na dokumentima tih firmi bio samo formalan, dok je njen muž o svemu odlučivao. Većini tih firmi sedište je bilo u Humskoj 1, na stadionu Partizana, pisalo se. Prema tim navodima, 
jedna od njih je "B&B drive", gde su suvlasnici sa po 50 odsto udela dve Bojane - Belivuk (Veljina supruga) i Vučeljić (supruga Aleksandra Vučeljića, koji je uhapšen s Belivukom). Na istoj adresi je i firma "South car", u kojoj je likvidacioni upravnik, pošto je u procesu gašenja, upravo Bojana Vučeljić. Ime Bojane Belivuk pominje se u još dve firme - "Coffee factory" i "Jugoagent fluviale holding".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


Komentari (0)

Loading