VODITELJ POKAZAO PRAVU SLIKU MIONE JOVANOVIĆ: Transfer blama, zbog ovoga će poželeti da propadne u zemlju!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ni ne sluti šta je dospelo u javnost, voditelj obelodanio sve detalje.

VODITELJ POKAZAO PRAVU SLIKU MIONE JOVANOVIĆ: Transfer blama, zbog ovoga će poželeti da propadne u zemlju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

Poznati rijaliti komentator i bivši voditelj radio-emisije "Amnezija", Osman Karić, oglasio se nedavno za naš portal i dao svoj oštri sud o gorućim temama iz rijaliti programa "Elita".

Miona i Ša ,veza kojoj svi predviđaju kraj na samom pocetku izlaska iz rijalitija. Ša će tada biti na aparatima, a Miona hladna kocka leda u časi novog decka ili osvajača njenog ledenog srca - poručio je Karić za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Osman Karić

 

Sada je, putem svog Instagram profila, obelodanio Mioninu fotografiju iz Elite, pa opisao njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša. On je, kao i uvek, bio brutalno iskren, a ova njegova objava izazvala je burne reakcije:

- Zovu je Miona, Ša će da je vodi u Francusku do Liona. Ša Ivica, a ona je Marica, kažu za nju da je još kao ledena kraljica. Emocija nula, Ša se pored nje osušio kao u pastira frula. Živi za sebe, juče voli njega, a sutra će tebe, za sve joj se je*e - napisao je Osman Karić, uz Mioninu fotografiju.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Osman Karić o Mioni Jovanović

- Što se tice Maje, mislim da joj je ova sezona do sad najbolja što se tiče učečća. Do duše bila je jako izričita u svom stavu da ovoga puta neće ulaziti u bilo kakve ljubavne odnose i vezu. Ali naravno Maja ne bi bila Maja da nije izdominirala po ko zna koji put što se tiče momka koji je ušao u "Elitu" i  bio plen mnogih devojaka tamo, pa čak i devojaka koje su u vezi. Maja je time pokazala svoju sujetu i želju da dokaze sebi, a i drugima kako može da ima kog poželi. Nije joj bilo teško, kockice su joj se poklopile time što je Stanislav oko bacio baš na nju od samog početka. Moje mišljenje da ta veza neće dugo potrajati i da ce napolju biti prijatelji na određeno vreme u zavisnosti kad će kome trebati s*ksualna fantazija - govorio je Osman za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ana

10.04.2024 05:14

nas pantela od milja tj. gospodza brnabic da predlozi nenada aleksica za nimistra kulture zemlje srbije.