MIONA DOBILA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Izlanula se UŽIVO u programu, saznala sve šta se dešava!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović se izlanula!

MIONA DOBILA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Izlanula se UŽIVO u programu, saznala sve šta se dešava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica i takmičarka rijalitija ,,Elita" Miona Jovanović tokom današnje debate za crnim stolom ispričala je kakve su informacije došle do nje, kada je u pitanju njen bivši dečko Stanislav Krofak

Naime, Miona je priznala da je dobila informacije iz spoljnog sveta da se neko od prijatelja oglasio povodom njihovog odnosa, što je sve šokiralo. Međutim, Miona nije želela da otkriva detalje priče koje je navodno saznala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

- Ja sam čula da se neko oglasio i napolju... Ja se na te priče rekla, kazala, ne palim, apsolutno. Da on zna nešto o meni, da je bio svedok o meni, lično personalno, bila bi druga priča, ovako... Apsolutno me zabole! Ja nisam za izdaju! - poručila je Miona, nakon čega je ispričala i zbog čega je ušla u vezu sa Stanislavom:

- Ja sam ušla u vezu jer sam se zaljubila, a to što sam pričala da nije bilo loše, morala sam, jer sam nekim ljudima sa strane pričala. Pičala sam Aneli neke lošije strane, mislim da sam Nenadu pričala prva - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- Mislila sam da ja tripujem, da ima udela što sam se zaljubila, ali kome god da sam rekla, svi su rekli da to aposlutno nije bilo razumljivo. Meni je i Milena rekla da 99 posto veza kiksne, kada čujem neke stvari ne znam - rekla je Miona.

- Ja sam se dovumila u startu dok nije došlo do nečega konkretnog, baš sam razmišlja. Ja u tim momentima se jesam zaljubila, ali sam se pitala da li sam se istripovala, sedela sam non stop sa njim, ja sam se pitala da li on meni samo ovako prija ili tu stvarno ima nečega. Kada je došlo do nečeg konkretnijeg sa Nenadom, kada sam ušla u vezu onda sam presekla - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ww

09.04.2024 20:57

da li neko razume sta ova Miona prica vrti u krug neke nebuloze laze petlja a prica kao da umire, na slogove i hvata na dreku i uvrede, seoska pevaljka i sponzorusa sa 24 opajala desetak zadrugara