ŠA ODVUKAO MIONU OD STANISLAVA: Upao u izolaciju, pa prekinuo AKCIJU pod pokrivačem!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je došao u izolaciju, pa "izvukao" Mionu, kako ne bi gledala Maju i Stanislava.

ŠA ODVUKAO MIONU OD STANISLAVA: Upao u izolaciju, pa prekinuo AKCIJU pod pokrivačem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnjeg buđenja, Veliki šef je budio takmičare Elite domaćim pesmama. Na prvi takt muzike, Nenad Aleksić Ša je skočio na noge i dotrčao do izolacije, kako bi proverio šta Miona Jovanović radi.

On je probudio Mionu, dok su Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera razmenjivali nežnosti pored njih, a Ša je odmah poveo Mionu sa sobom van izolacije, kako ne bi tu više provodila vreme.

Miona je sinoć doživela šok, kada je upala u izolaciju i zatekla Maju i Stanislava u krevetu, ni ne znajući da su prethodno imali akciju pod pokrivačem. Iako to ne želi da prizna, evidentno je da Mioni nije svejedno da gleda bivšeg u zagrljaju druge devojke, i to njene protivnice u rijalitiju.

 

S druge strane, Ša ne može da sakrije sreću zbog veze Maje i Stanislava, pa je tokom jučerašnjeg dana čak i porazgovarao sa Krofakom, a sada je i više nego ubeđen da Stanislav nije zainteresovan za Mionu i ne želi da je vrati. Ipak, nije siguran u njene emocije, s obzirom da su njene izjave veoma konfuzne i neretko je uhvati u laži.

Ša ne želi da prihvati činjenicu da mu Miona nije potpuno posvećena, pa za raskid ne želi ni da čuje, iako mu najbliži skreću pažnju na ponašanje, zbog kog je postao predmet sprdnje, kako u rijalitiju, tako i van istog.

Rijaliti se definitivno sada zakuvao, a gledaoci jedva čekaju da saznaju šta će se dogoditi u odnosu Stanislava i Maje, kao i vezi Mione i Ša, koja je sve turbulentnija, a Nenad gotovo svakodnevno planira bekstvo iz Elite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading