OVO GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Jezivi snimak Miljane Kulić se deli munjevitom brzinom, Marija mora da reaguje!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je uznemirila javnost novim snimkom iz Elite.

OVO GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Jezivi snimak Miljane Kulić se deli munjevitom brzinom, Marija mora da reaguje!

Foto: instagram.com/printscreen

Aktuelna učesnica Elite, Miljana Kulić sinoć je bila raskrinkana tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", kada su Anita Stanojlović i Anđelo Ranković otkrili da im je pokrala novac iz hotela, kao i Aniti šminku, što je Kulićeva poricala.

Osim toga, oni su je optužili da je ljubomorna na njih i njihovu ogromnu armiju, koja ih svakodnevno obasipa poklonima i koja ih je na Elitoviziji dovela do pobede. Iako je Miljana tvrdila da to nije istina i da istinski veruje u njihovu ljubav, nakon emisije je krenula da divlja po imanju, pa je zauzela mesto pored garaže i krenula da razgovara sama sa sobom.

Ovaj snimak izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, a komentari su se neprestano nizali:

 

- Ako sam ljubomorna ovde na bilo koga, Bog nema vrati meni i mojoj porodici... Ja ljubomorna... Ja znam da sam ovde najbolja, ali neko očigledno želi da me izludi. Još se ja sprdam ovde, kažem "Miljana Kulić izlazi kao osmoplasirana, ulazi u studio, po njenoj faci ne može da se nasluti da li je ljuta, srećna ili razočarana"... - razgovarala je Miljana sama sa sobom.

 

 

- "Toliko o tome da nije sujetna", "Pijana", "Ona to razgovara sama sa sobom", "Pukla totalno", "Ne, niiije ljubomorna", "Bolesnica, kradljivica", "Ima podršku, ali nije najbolja i niko nije ljubomoran na nju"... - glasili su samo neki od komentara ispod snimka na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Poki

02.04.2024 12:54

Folirant i kradjivica u svim rijalitima gde je ucestvovala

Poki

02.04.2024 12:54

Folirant i kradjivica u svim rijalitima gde je ucestvovala

Cilka

17.04.2024 12:31

Ali Boza koji misli da je zaslužio da ide do finala Pa smehotres Anita pobednik Sa Miljana Aneli Miona Janjus svi misle da su pobednici pa cak i ljigavi Munja