OBEZBEĐENJE DOJURILO PO PODIVLJALU MILJANU KULIĆ: Učesnica Elite se kao furija spustila na Bebicu, jedva uspeli da je obuzdaju!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je napala bivšeg dečka, usledio haos u spavaćoj sobi.

OBEZBEĐENJE DOJURILO PO PODIVLJALU MILJANU KULIĆ: Učesnica Elite se kao furija spustila na Bebicu, jedva uspeli da je obuzdaju!

Foto: instagram.com/printscreen

Aktuelna učesnica Elite, Miljana Kulić sinoć je bila raskrinkana tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", kada su Anita Stanojlović i Anđelo Ranković otkrili da im je pokrala novac iz hotela, kao i Aniti šminku, što je Kulićeva poricala.

Međutim, tu se Miljana nije smirila, već je nastavila da divlja i nakon emisije, pa je u jednom momentu nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu i njegovu izabranicu Teodoru Delić, a obezbeđenje se stvorilo u spavaćoj sobi, kako bi sprečilo ozbiljniji okršaj.

Miljana je odlučila da se osveti bivšem dečku za određene izjave, pa je najpre krenula da uništava njegove stvari, a onda mu se uselila u krevet, rešena da mu zagorča dane u rijalitiju, što uspešno radi mesecima unazad.

 

Bebica je, mirnim putem, pokušavao da reši problem, dok je Teodora Delić uporno dozivala obezbeđenje i ukućane, ne bi li sklonili besnu Kulićevu, koja se nije smirivala, već je nastavila da preti i pravi haos, pa ukućani nisu mogli da spavaju:

- Od večeras je ovo moj krevet, pošto pričaš gluposti i kako ja nemam kazne, sad ćeš da vidiš... Đedović mi je sve rekao, on ne laže - vikala je Miljana.

- Ja sam to milion puta rekao za stolom, ne znam zašto sada reaguješ - govorio je Bebica.

- Dobro, Miljana, ovo nije razlog da mu diraš stvari, smiri se - uključio se Marko Đedović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading