KAČAVENDA SE RASULA U KOMADE, OTKRILA DETALJE RAZGOVORA SA DOKTOROM: "Šanse su MINIMALNE da preživi, a sutra joj je rođendan"

Autor:

Zadruga

31.03.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila detalje razgovora sa doktorima.

KAČAVENDA SE RASULA U KOMADE, OTKRILA DETALJE RAZGOVORA SA DOKTOROM: "Šanse su MINIMALNE da preživi, a sutra joj je rođendan"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka ,,Elite" Milena Kačavenda večeras je prva popričala sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, a nije mogla ni večeras da suzdrži emocije, nakon što je saznala da je njena majka završila u bolnici. 

Milena je kroz suze ispričala detalje razgovora sa doktorima, te je opisala koliko joj teško pada sve. 

- Šanse su minimalne da preživi, doktor mi je rekao to. Znam da ona ne bi volela da sam loše... Osećam se kao da me je udario brzi voz. Jasno mi je rečeno da ja ne mogu ništa da uradim tu, ja kao ja. Nekako svi moji bliski ljudi su tu! - priča Milena i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Ona zna ceo moj život, ona me je jedina podržala kada sam ulazila, fan je rijalitija. Sutra joj je rođendan, 70. jubilarni, imala sam plan, da joj čestitam u ponoć sa Milanom Miloševićem, jer ona njega baš voli. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda o majci

 

- Operacija mozga je u pitanju, tako da sam spremna na najgore. Oprostila sam se od nje, poželela sam joj srećan put, podržala je što sam ušla ovde, što sam se borila za sve, gledala me je više na TV-u, nego u spoljnom svetu, pozdravila sam se sa njom i to mi je zaista značilo. Kod mene je situacija teža, još jedna šamarčina u nizu, ali idemo dalje. Na respiratoru je, čekam samo informaciju  - govorila je Milena Kačavenda u suzama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda o majci

 

Juče je pala u bolnici, pojavio se hematom na mozgu, noćas je operisana. Sad je na respiratoru, u komi. Životno je ugrožena. Kad sam krenula nazad ovamo, osetila sam se kao da se vraćam kući. Mislim da će mi ovde biti najbolje. Tu je bivši suprug, deca, ostavila sam sve zbrinuto. Drago mi je što sam je videla. Rekla sam joj šta sam imala. Pozdravila sam se sa njom... Kod mene je situacija teža, još jedna šamarčina u nizu, ali dobro, idemo dalje. Na respiratoru je, čekam samo informaciju - istakla je Kačavenda.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading